5 saker som kan göra ditt engångsligg ännu bättre

Engångsligg med passionerade kvinnor brukar oftast kräva bra kemi. Men man kan lära sig om ni har kemi mellan er på flera olika sätt.

Letar du efter ett skönt ligg? Fortsätt läsa om du vill lära dig om alla sätt som kan göra ditt engångsligg ännu bättre.

Var så sexig som möjligt

För att ha ett riktigt hett engångsligg, behöver du ha självförtroende. Skapa en ny slags personlighet och visa henne dina sexigaste sätt att vara på.

Det kanske är enklare sagt än gjort, eller hur? Inte riktigt. Du kan bygga upp ditt självförtroende flera dagar i förväg. Ta hand om dig själv, klä dig snyggt, allt detta kommer att hjälpa.

Testa nya saker

Sex är riktigt härligt, men det kan bli långrandigt. Om du vill se till att ditt ligg blir riktigt hett, behöver du vidga dina vyer lite grann. Men se dock till att du bara gör saker som du är bekväm med, annars kan kvällen förstöras – och bruden kan vi avtänd.

Ni båda bör prata om allt som ni ska göra med varandra innan ni går vidare, på så sätt lär ni känna vad ni båda vill ha och vad ni gillar. Det här kommer att hjälpa skapa stadiga gränser när ni experimenterar.

Om du har slut på nya idéer och det står helt still, vad sägs om rollspel? Det är kul och kan definitivt göra saker hetare.

Gör kvällen spänningsfylld

Gör natten spännande. Bjud in tjejen samtidigt som dina rumskamrater är hemma, eller till en okänd plats. Det här kan leda till att ert sex känns förbjudet eller till och med djuriskt. Men såklart måste du vara försiktig, tappa inte koll på verkligheten runt om kring dig.

Träffa någon med mycket passion

En vild brud kan göra sexet mycket bättre än vanligt. Bruden kan gå dig att känna dig helt magiskt. Men samtidigt kan det vara svårt att hitta någon som är på det här sättet, så hoppas inte på för mycket.

Om du har vänner som träffat okända brudar men ändå haft det kul, kan det vara bra om du tar ett snack med dem innan du drar ut.

Om du använder sidor som Swipe-affair.com kan du lära dig hur bruden kommer agera i sängen utefter hur hon talar över internet. Det här kan vara ett bra sätt att komma igång innan… du kommer igång på riktigt.

Se till att ni har kemi mellan er

Engångsligg med passionerade kvinnor brukar oftast kräva bra kemi. Men man kan lära sig om ni har kemi mellan er på flera olika sätt. Det går till exempel att kontakta dem över en sida för sexdejter så som Swipe-affair.com. På en sån sida kan du få lite försmak på tjejen innan ni faktiskt träffas.

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish