Adultkick.com – Sveriges nya dejtingsida
5.0

Adultkick.com – Sveriges nya dejtingsida

Adultkick är bäst när du vill hitta KK och ONS.
Testa Nu
Testa Adultkick Nu

Vi har granskat Adultkick som en oberoende redaktion för att ta reda precis vad det är som får den här dejtingsida att stå ut i mängden.

Fördelar

Bäst för ONS+KK

Bevisade resultat

Snyggast brudar (bevisat)

100% Säker

Gratis konto
Nackdelar

Kundtjänsten är otydlig

Adultkick.com – Sveriges nya dejtingsida

Tycker du att dagens dejtingsidor är lite för tråkiga för din smak? Då kanske du istället undrar om Adultkick.com kan erbjuda dig vad du letar efter. Vi har granskat Adultkick som en oberoende redaktion för att ta reda precis vad det är som får den här dejtingsida att stå ut i mängden.

Vad handlar Adultkick egentligen om?

Om du letar efter en KK eller ett engångsligg, ja då är Adultkick.com sidan för dig. Den här vuxna dejtingsidan handlar endast om att träffa någon intressant, chatta lite, och sedan knulla sönder varandra, så att säga. Allt är väldigt öppet och medlemmarna är riktigt galna.

Vem kan använda sig av Adultkick?

En av de bästa sakerna med Adultkick är att sidan är öppen för alla typer av människor. Det här betyder att det inte bara är för CIS-förhållanden, men den passar även för trans och annat liknande. Adultkick är extra bra på just att hitta exakt perfekt person till alla, ända ner till detaljerna.

Det här är faktiskt rätt annorlunda från konkurrenter såsom AdultFriendFinder, där man istället exkluderar folk som inte passar in. Adultkick är mycket bättre för millennials och Zoomers eftersom sidan erbjuder alla typer av människor samma sak, ett skönt och snabbt ligg.

Utöver detta hjälper även Adultkick personer hitta möjliga olika sorters förhållanden. T.ex. om ni är ett par och letar efter en tredje, eller om du är singel och letar efter ett par? Kanske du swingar? Oavsett vad du söker kommer chanserna att öka om du skapar ett konto på Adultkick.

Medlemskap på Adultkick

En annan förmån med den här dejtingsida för vuxna är att medlemskapet är väldigt flexibelt. Först och främst finns webbplatsen tillgänglig i alla världens länder. Just därför kan du använda den oavsett om du är i Europa, USA eller Sydamerika.

331 personer uppskattas göra nya konton på Adultkick varje dag. Så det kommer aldrig att hinna bli tråkigt, det finns alltid någon ny att snacka med och träffa. Distributionen mellan män och kvinnor är även väldigt jämn, nästan exakt 50-50!

Vad som även är riktigt grymt med Adultkick är att du inte behöver oroa dig om spam eller bots (robotar). Istället kommer alla profiler du hittar på sidan endast bara vara riktiga människor som riktiga människor skapar och styr. Det här är något mycket positivt då man inte alltid har tid att tramsa med massa spam och bottar hela dagarna.

På Adultkick kommer du vara fri att matcha med och kontakta profiler utan att oroa dig om att du kommer träffa på någon bedragare. Som en tillagd bonus betyder det att du kan skapa en härlig koppling med någon och gå vidare till något mer ännu snabbare.

Skapa konto på Adultkick

Hur ser det ut när man skapar ett konto på Adultkick.com? Vad som är så bra med just detta är att det bara finns tre enkla och snabba steg. Så snabbt går det att skapa ett konto!

Allt du behöver göra är att ange en giltig e-postadress och välja ett användarnamn. Efter detta behöver du bara skriva in ditt land och region i det landet. Sen kan det roliga börja.

Det är helt gratis att skapa ett konto på Adultkick.com. Det är även gratis att använda alla sidans funktioner. Men det finns fortfarande såklart begränsningar. Men man får ju vad man betalar för, som de gamla grekerna brukade säga.

Fixa till din profil på Adultkick

Sedan blir det dags att bestämma hur mycket information som du vill inkludera i din profil. Adultkick ger dig möjligheten att introducera dig själv i fältet “Om mig”. Sedan kan du lägga till viktigare detaljer inom en annan kategori. Du kan sedan välja att visa vad du har för intressen där du kan berätta för andra på webbsidan vad det är du är intresserad av. Slutligen uppmuntrar Adultkick dig att lägga upp minst en bild.

Även fast du inte är skyldig att lägga upp dessa uppgifter, är det bra om du visar lite framfötter. På så sätt visar du andra medlemmar att du är en riktig person med riktiga känslor och önskningar. Det här är oftast viktigast för män.

En annan sak som är viktig är särskild särskilda detaljer såsom intressen. Dessa intressen kan användas av avancerade sökfilter när andra medlemmar försöker hitta exakt perfekt person för dem.

Hitta en perfekt match

Det finns några olika sätt man kan matcha med medlemmar på. Som vi tidigare nämnde finns den ju såklart en sökfunktion. På så sätt kan du filtrera din sökresultat baserat på kriterier så som ålder, kön, plats och lite fler olika saker.

Om du vill se vilka personer det finns att välja på, då kan du använda funktionen Speed Date. Den här funktionen kommer att hjälpa dig bläddra bland alla olika profiler snabbt och problemfritt. Beroende på om någon passar dig är det bara att gilla dem eller slänga bort dem där mitt i bläddringen.

Om du endast vill matcha med någon som endast är intresserad av just dig, bör du kontrollera om du har placerats på någons “Pin”-lista. Om du har det, betyder det att någon redan är intresserad av dig. Detta betyder att det finns en mycket större chans att de kommer svara på alla meddelanden du skickar till dem.

Betalningssystemet, hur fungerar det?

Det går inte att neka att många personer har svårt med att betala för dejtingsidor. Det förstår vi med. Oftast brukar skälen vara att betalningssystemen är konstiga och komplicerade. Ashley Madison t.ex. kräver att du betalar en fast (och hög) månadsavgift oavsett om du använder deras produkter eller ej.

Men det tar inte slut där. Ashley Madison kräver även att du betalar för ytterligare tjänster, vilket betyder att du förmodligen kommer att spendera en hel del pengar på deras sida.

Det är just här vi känner att Adultkick har något nytt att visa upp, och har något som skiljer sig från mängden. Adultkick använder istället ett så kallat myntsystem. Du kan köpa ett gäng mynt eller ett mindre gäng mynt och sedan kan du bestämma själv när du vill spendera dem. Det här säkerställer att du endast betalar när du faktiskt använder sidan. Slutsats från den paragrafen? Adultkick är billigare än Ashley Madison.

Privatliv. Säkerhet. Viktigt.

Du behöver inte att oroa dig för mycket på Adultkick. Till att börja med är informationen som du behöver dela med dig av för att skapa ett konto väldigt grundläggande, du behöver inte ens avslöja din identitet om du inte vill det.

Dessutom har du alternativet att göra nästan alla dina egna profiler privata. Privata bilder visas som suddiga. Sedan kan du individuellt välja vilka personer som ska få se dem. Det här är en bra funktion om du vill vara lite mer diskret.

När det kommer till säkerhet är alla betalningar behandlade av säkra servrar. Adultkick lagrar eller inga personliga uppgifter eller betalningsuppgifter.

Om du vill till att din bank eller partner inte vet exakt det är du betalar för, har du tur. Alla debiteringar registreras via Meet Us Media Ltd. Tack vare detta finns det inget sätt för någon att veta vad det är du betalar för.

Dagens slutsats

Det går att argumentera att Adultkick.com är en av de bästa dejtingsidorna för engångsligg och för att hitta en KK i Sverige. Den här webbplatsen låter dig hitta likasinnade människor, samtidigt som den ser till att du inte behöver utsättas för spam, fejkprofiler, bottar eller bedrägeri.

Adultkick erbjuder både säkerhet och privatliv. Det här fungerar mycket bra för dig som vill ha det roligt men samtidigt vara relativt anonym. Samtidigt kan du lita på att den här dejtingsidan ger dig bäst möjlighet att hitta den perfekta personen för just dig.


Adultkick.com
Hitta KK+ONS
Adultkick är bäst när du vill hitta KK och ONS.
Testa Nu
Testa Adultkick Nu
5.0
Registrering
5.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
5.0 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish