Recension av Mötesplatsen
3.8

Recension av Mötesplatsen

Hitta någon att dela livet med.
Testa Nu
Testa Mötesplatsen Nu

Mötesplatsen ger singlar runt i Sverige möjligeten att ta nästa steg i deras liv.

Fördelar

Djupgående och forskningsbaserad

Ökar chanserna till ett långt och lyckligt förhållande

Över en halv miljon har redan gjort matchningstestet
Nackdelar

Sidan verkar inte vara speciellt snabb

Mötesplatsen.se är den bästa sidan i Sverige för dejting på nätet. Den här sidan är idealisk för de som är över 30 år. En av de saker jag gillar med Mötesplatsen.se är de regelbundna evenemang som  ges för communityn, som exempelvis vinprovningar och kryssningar för singlar. Om jag bara hade råd att registrera mig för en enda svensk dejtingsida på nätet, skulle det bli den här. Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och varje år sedan dess har flera tusen singlar hittat kärleken där. Här finns något för alla – män och kvinnor i alla åldrar från hela Sverige.

På Mötesplatsen kan du söka bland många olika singlar samtidigt som möjligheten finns att någon annan hittar dig. Du kan skicka meddelanden, ta matchnings-testet och se inbjudningar till aktiviteter.

Gör som tusentals andra svenskar redan har gjort, fyll i formuläret och börjar dejta idag!

Dejting på Mötesplatsen.

Mötesplatsen är det perfekta stället för de som är singlar och vill testa att dejta på nätet. Här kommer du snabbt i kontakt med tusentals singlar som du kan prata och umgås med. Du kan skicka meddelanden och se hur bra du matchar andra singlar.

Dejta säkert

På Mötesplatsen kan du alltid känna dig helt säker och bekväm när du letar efter en ny dejt. Alla bilder och profiler granskas manuellt, vilket innebär att du enbart har seriösa singlar att välja mellan. Du kan välja vem du kontaktar och vem som kan besöka din profil.

Mötesplatsens kundtjänst besvarar dina frågor och hjälper dig med tips och råd. Allt för att du ska kunna känna dig säker och trygg när du dejtar på Mötesplatsen.

Sök bland våra kontaktannonser

När du känner dig nöjd med din presentation är det dags att leta efter intressanta singlar att dejta. En bra början för detta är att använda sig av någon av de olika sökfunktionerna på Mötesplatsen söksida för att hitta intressanta kontaktannonser, och du vet aldrig hur det kan sluta.

Gratis dejting eller betalt medlemskap?

Det är gratis att registrera och skapa en personlig presentation på Mötesplatsen. Som gratismedlem kan du söka efter singlar och se besöken på din profil gratis. Med ett VIP-medlemskap (betalt medlemskap) har du tillgång till alla funktioner på Mötesplatsen och du kan kontakta andra medlemmar genom personliga meddelanden.

Nuvarande kundtjänst

På Mötesplatsen ska du alltid kunna känna dig trygg. Om du behöver hjälp kan du besöka kontaktsidorna och kontakta kundtjänsten. De granskar bland annat manuellt alla bilder som laddats upp och nya medlemmar måste bli godkända. Allt för att skapa en säker och trygg miljö där du kan nätverka.

Du väljer hur anonym du vill vara och hur mycket du själv vill dela med andra medlemmar.

Om du vill dejta i Sverige är Mötesplatsen ett bra alternativ för dejting. Vi har sett och granskat många dejtingsajter i Sverige och Europa och har märkt att sidor som SixFridays.com erbjuder ett mycket bättre alternativ för webbsideslayout för matchningar och även ger mer värde för pengarna.

Om du söker efter en dejt i Sverige eller vill hitta någon på nätet är dessa några av de bästa sidorna du kan hitta.


Mötesplatsen.se
Kliv fram emot kärleken
Mötesplatsen är en intressant sida för singlar runt hela Sverige.
Testa Nu
Testa Mötesplatsen Nu
3.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
3.0
App
3.8 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish