Fördelar

Alla åldersgrupper

Ny sida

Enormt profilnätverk
Nackdelar

Långsam support

Traffa-tjejer Recension

Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!

Vilken typ av relationer kan du hitta på Traffa-tjejer?

De flesta dejtingsajter tenderar att ha en specifik nisch. Det betyder att du kan använda dem för att hitta antingen ett förhållande eller ett one night stand – det är nästan omöjligt att hitta båda.

Det är det som gör att Traffa-tjejer sticker ut från resten. Här kan du hitta vilken typ av relation du vill – från avslappnade möten till långsiktiga, engagerade relationer. Bäst av allt är att människorna på Traffa-tjejer tenderar att vara ganska raka om vad de letar efter.

Som ett resultat kommer du att veta om någon är en bra match för dig, redan från början… Detta kan spara dig en hel del tid och problem.

Hur registrerar du dig för Traffa-tjejer?

Registreringsprocessen är otroligt enkel. Du måste bara välja ditt kön och ange vilket kön som du vill träffa på webbplatsen.

Traffa-tjejer har möjligheter för alla. Du kan hitta par på denna webbplats som letar efter antingen en annan partner eller ett annat par.

När du har angett detta, skriver du sedan in din e-postadress och väljer ett lösenord. Du anger då ditt födelsedatum och vilken del av Sverige du bor i.

Hur är användarbasen på Traffa-tjejer?

En av anledningarna till att det är så svårt att dejta i Sverige beror på den lilla mängden av folk att välja mellan. Naturligtvis kommer du därför att vilja bredda dina horisonter och dejta människor utanför din närmaste sociala krets.

Alltså kan Traffa-tjejer hjälpa dig där på denna punkt. Webbplatsen har tusentals medlemmar, med cirka 500 nya människor som går med varje dag. Det betyder att du inte bara kommer att ha fler valmöjligheter, det finns också en större chans att du hittar rätt person för dig.

Som en extra bonus finns det nästan lika många män och kvinnor som är medlemmar på webbplatsen. Detta är ganska uppfriskande eftersom på de flesta dejtingsajter, tenderar männen att överträffa kvinnorna ganska mycket. Faktum är att med Traffa-tjejer kommer du sannolikt att hitta ett större antal kvinnor.

Hur använder du Traffa-tjejer?

Att använda Traffa-tjejer är en enkel process. Webbplatsen är väldigt bra för dem som är nya på online dating eftersom du kan få tag på webbplatsen på nolltid.

När du väl har registrerat dig handlar det bara om att skapa din profil. Detta innebär att du lägger till foton i ditt galleri och inkluderar grundläggande information om dig själv.

Detta ger andra användare en uppfattning om din personlighet, vad du gillar och ogillar, andra medlemmar kan därför fatta ett snabbt beslut om huruvida du är en bra match för dem eller inte.

När du har skapat din profil kan du sedan skanna webbplatsen efter potentiella partners. Om detta känns lite planlöst för dig, så finns det alltid Roulett alternativet.

Här presenteras en användare för dig baserat på plats, vad du gillar och andra likheter. Du kan välja att gilla profilen – i vilket fall den andra medlemmen kommer att meddelas – eller så kan du svepa förbi den till nästa profil.

Om du hittar en medlem som du gillar kan du skicka ett meddelande till dem. Om detta känns lite för formellt kan ett klistermärke vara ett bra sätt att checka in om den andra medlemmen gillar dig också.

Har du problem med att hitta rätt match? Traffa-tjejer har en Boost funktion. Det är här din profil sänds till ett större antal människor, vilket ökar dina chanser att hitta en match. Detta är en tillfällig funktion och du kan behöva göra en extra betalning för att komma åt denna funktion.

Är det säkert för mig att ha en profil på Traffa-tjejer?

Det kan inte förnekas att någon form av online dating kan vara skrämmande att använda. Men när allt kommer till allt har du att göra med totala främlingar.

Lyckligtvis för dig har Traffa-tjejer många sätt att se till att du har kul och samtidigt är säker.

Till att börja med är webbplatsen väldigt bra på att kolla igenom alla profiler. Detta hjälper dem att garantera att alla profiler följer säkerhetsriktlinjerna. Det säkerställer också att webbplatsen kan upptäcka bedrägerier, profiler som inte hör till så mycket snabbare.

När det gäller din integritet kan du välja att sudda ut alla foton i ditt galleri. Andra användare måste sedan be om ditt tillstånd för att se dina bilder. Detta ger dig större kontroll över vem som får personlig information om dig.

Du har också möjlighet att rapportera alla profiler som du anser vara skadliga eller som trakasserar dig. När du har gjort detta kan du sedan blockera dessa profiler så att de inte kan kontakta dig igen.

Är användningen av Traffa-tjejer gratis?

Mycket av webbplatsen är tillgänglig för dig att använda utan betalning. Det betyder att du kan registrera dig på webbplatsen, ställa in din profil och till och med bläddra igenom medlemsprofiler gratis.

Den enda gången du måste betala är om du vill skicka ett meddelande eller klistermärke till någon annan. Betalningen sker i form av mynt. Du fyller på ditt konto och dessa pengar omvandlas till ett visst antal mynt. Det kostar ca. 40 mynt åt gången för att skicka ett meddelande.

Detta är ett utmärkt alternativ till de typiska prenumerationsbaserade dejtingprofilerna. Med Traffa-tjejer slösar du inte bort pengar varje månad. I stället betalar du bara för de meddelanden du skickar, vilket sparar dig en betydande summa pengar på lång sikt.

Den slutliga domen

Om du letar efter kärlek eller ett möte med någon i Sverige är Traffa-tjejer en bra webbplats att ha i tankarna. Den har många användare, vilket ökar dina chanser att träffa någon som är ute efter samma sak som du. Samtidigt är webbplatsen rolig och enkel att använda, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för dem som försöker att hitta en säker webbplats för online dating. Det är absolut en webbplats du bör prova!

4.5 rating
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish