Ansvarsfriskrivning på webbplatsen

Denna ansvarsfriskrivning (“Friskrivningsklausul”, “Avtal”) är ett avtal mellan Datenow (“Datenow”, “oss”, “vi” eller “vårt”) och dig (“Användare”, “du” eller “din”) . Denna ansvarsfriskrivning anger de allmänna riktlinjerna, villkoren för din användning av webbplatsen Datenow.se och någon av dess produkter eller tjänster (tillsammans “Webbplats” eller “Tjänster”).

Representation

Alla åsikter eller åsikter som representeras på denna webbplats tillhör enbart innehållsskaparna och representerar inte de från människor, institutioner eller organisationer som Datenow eller skaparna kan eller inte kan vara associerade med i professionell eller personlig kapacitet, såvida inte uttryckligen anges. Alla åsikter eller åsikter är inte avsedda att malignera någon religion, etnisk grupp, klubb, organisation, företag eller individ.

Innehåll och inlägg

Du får inte ändra, skriva ut eller kopiera någon del av webbplatsen. Införlivande av någon del av denna webbplats i ett annat verk, vare sig det är i tryckt eller elektronisk form eller i någon annan form eller inkludering av någon del av webbplatsen på en annan webbplats genom inbäddning, inramning eller på annat sätt utan uttryckligt tillstånd från Datenow är förbjudet.

Du kan skicka kommentarer för innehållet tillgängligt på webbplatsen. Genom att ladda upp eller på annat sätt göra tillgänglig information till Datenow, ger du Datenow den obegränsade, eviga rätten att distribuera, visa, publicera, reproducera, återanvända och kopiera informationen i den. Du får inte efterge dig någon annan person via webbplatsen. Du får inte publicera innehåll som är ärekränkande, bedrägligt, obscen, hotande, invasivt av en annans sekretessrättigheter eller som på annat sätt är olagligt. Du får inte publicera innehåll som kränker immaterialrätten för någon annan person eller enhet. Du får inte lägga ut något innehåll som innehåller datorvirus eller annan kod som är utformad för att störa, skada eller begränsa funktionen för datorprogramvara eller hårdvara. Genom att skicka eller publicera innehåll på webbplatsen ger du Datenow rätten att redigera och vid behov ta bort allt innehåll när som helst och av någon anledning.

Ersättning

Denna webbplats accepterar former av reklam, sponsring, betalda insättningar eller andra former av kompensation. Datenow kompenseras för att ge åsikter om produkter, tjänster, webbplatser och olika andra ämnen. Erhållen kompensation kan påverka reklaminnehållet, ämnen eller inlägg som gjorts på webbplatsen. Sponsrat innehåll, annonsutrymme eller inlägg kanske inte alltid identifieras som betalt eller sponsrat innehåll. Vissa av länkarna på webbplatsen kan vara “affiliate-länkar”. Detta innebär att om du klickar på länken och köper en artikel, kommer Datenow att få en filialprovision.

Ersättning och garantier

Även om vi har gjort alla försök att se till att informationen på webbplatsen är korrekt, är Datenow inte ansvarigt för några fel eller underlåtenheter eller för de resultat som erhållits från användningen av denna information. All information på webbplatsen tillhandahålls “som den är”, utan garanti för fullständighet, noggrannhet, aktualitet eller om de resultat som erhållits från användningen av denna information och utan garanti av något slag, uttryckligt eller underförstådd. Under inga omständigheter kommer Datenow, eller dess partners, anställda eller agenter, vara ansvariga gentemot dig eller någon annan för några beslut eller åtgärder som vidtas i beroende av informationen på webbplatsen eller för eventuella följdskador, speciella eller liknande skador, även om det rekommenderas av möjligheten till sådana skador. Information på webbplatsen är endast för allmän informationsändamål och är inte avsedd att ge juridisk, ekonomisk, medicinsk eller någon annan typ av professionell rådgivning. Vänligen kontakta professionell hjälp om du behöver det. Dessutom kan information som finns på webbplatsen och sidor som är länkade till och från den ändras när som helst och utan varning.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna Ansvarsfriskrivning avseende webbplatsen eller tjänsterna, effektiv vid publicering av en uppdaterad version av denna ansvarsfriskrivning på webbplatsen. När vi gör det kommer vi att revidera det uppdaterade datumet längst ner på denna sida. Fortsatt användning av webbplatsen efter sådana ändringar utgör ditt samtycke till sådana ändringar.

Accept av denna ansvarsfriskrivning

Du erkänner att du har läst den här ansvarsfriskrivningen och samtycker till alla dess villkor. Genom att komma åt webbplatsen samtycker du till att vara bunden av denna ansvarsfriskrivning. Om du inte samtycker till att följa villkoren i denna ansvarsfriskrivning har du inte behörighet att använda eller komma åt webbplatsen.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna ansvarsfriskrivning, vänligen kontakta oss här 

Detta dokument uppdaterades senast den 23 januari 2020

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish