Så här hittar du kärleken på SixFridays.com
4.8

Så här hittar du kärleken på SixFridays.com

SixFridays hjälper dig hitta kärleken snabbt och enkelt.
Testa Nu
Testa SixFridays Nu
Fördelar

Bäst i test

Bevisade resultat

Gratis funktioner

100% Säker
Nackdelar

Kundtjänst svår att kontakta

De flesta “dejtingsidorna” handlar ju faktiskt bara om snabba ligg, inte sant? Det här betyder att om du faktiskt letar efter något seriöst, kan du det känna som att du slösar bort massa tid på appar som Bumble och Tinder. Men, tack vare Sixfridays.com, är detta inte längre fallet. SixFridays skapades för personer som letar efter långa och seriösa förhållanden.

Vad har SixFridays att erbjuda?

Som vi precis nämnde ligger fokuset på kärlek. Och det här är något som sidan tar väldigt seriöst, vilket är något du kommer att se från första sekunden du besöker webbplatsen. Men det tar inte slut där, SixFridays säger även själva att de är bäst i Europa på att hjälpa människor hitta seriösa förhållanden.

Det här skiljer SixFridays från sidor som t.ex. Fuck Boy. På sidor som Fuck Boy finns det ingen chans att hitta ett seriöst förhållande, ingenting är på riktigt. På SixFridays kan du träffa likasinnade människor, utan problem. Utan att tänka på det mer än så kan man väl ändå förstå utifrån denna information att det är mycket enklare att hitta en partner på SixFridays än på Fuck Boy.

Vem finner du på SixFridays.com?

Vad som är bra med SixFridays är att det passar alla som letar efter en dejtingplats med kärleksfokus. Den här dejtingsidan är riktigt inkluderande, alla olika människor passar in här ska du veta, oavsett kön, identitet eller sexualitet. Just därför är det här en sida som passar nästintill alla människor i Sverige.

Det här betyder att du kan finna personer på SixFridays som är på samma nivå som du och tänker på livet på samma sätt med. Mångfalden på sidan kan även definitivt öppna upp dina ögon för mer upplevelser och förhållandesätt.

Finns SixFridays.com tillgängligt där jag bor?

Något som kan vara irriterande med många dejtingsidor är att de ofta inte finns tillgängliga där man bor, speciellt om man bor ute på landet. Det här är inte fallet med SixFridays.com. Den här dejtingsidan finns tillgängliga i alla svenska städer och byar, samt hela Europa och USA.

Och i och med att sidan ständigt växer i popularitet, finns det alltid nya personer att chatta med och träffa. Så det betyder att oavsett var du bor, kommer du att kunna hitta någon som passar just dig och din situation.

Är det gratis att göra ett konto?

Om du aldrig har testat en dejtingsida som kostar pengar förut, ja då kan du kanske kommer att tveka på om detta är för dig. Du vet ju faktiskt inte vad det är du betalar för alla gånger, hur vet du ens om just den här sidan passar dig?

Och du, det är inte konstigt att du är lite bekymrad. Dejtingsidor såsom Victoria Milan och Ashley Madison lovar att ge dig en smygtitt på deras sidor innan du behöver betala, men verkligheten är tyvärr inte detsamma. Istället för att du får se hur sidorna faktiskt fungerar och ser ut, kommer du istället snabbt inse att alla funktioner är begränsade, alla bilder är suddiga och alla chattrum blockerade. 

Men på SixFridays.com är det en helt annan historia. Den här dejtingsidan låter alla skapa konton helt gratis och alla får testa alla sidans funktioner helt gränslöst utan någon prislapp alls. Lite skillnad va?

Efter detta kan du själv bestämma hur du tyckte att SixFridays kändes, var det en bra dejtingsida? Passade den dig? Var det någon som verkade intressant?

Skapa en profil på SixFridays.com

Det finns absolut ingen poäng med simpla profiler. Visst, dem kan vara enkla och snabba att skapa, men utöver detta? Ingen poäng. Du kanske undrar varför? Jo det är för att det är i stort sett omöjligt att bestämma om en särskild profil har någon potential om det inte finns någon information att ta in.

Därför kommer du istället att slösa massor av tid med att meddela massor av profiler eller välja människor endast utefter deras utseenden. Precis som du kanske kan förstå, är dessa metoder definitivt inte hur man får en flickvän, pojkvän eller något däremellan.

Det här är varför SixFridays.com vill att sina användare ska spendera lite tid på att skapa sina profiler. Du kommer att bli ombedd att fylla i mer än bara din ålder, kön och plats. Du bör även skriva ned eller lägga upp massor av information om dig själv, t.ex. intressen och hobbies.

Men oroa dig inte, du kommer inte att behöva avslöja några personliga detaljer. Faktum är att SixFridays faktiskt ber dig att vara extra försiktig med informationen som du faktiskt delar med dig av. Du behöver bara ge ut information som du själv känner andra användare har nytta av under tiden ni lär känna varandra.

Upplägget – Att använda SixFridays.com

Det sista du behöver är en komplicerad webbplats när du försöker hitta kärleken. Tack och lov är SixFridays riktigt bra organiserad samt snygg. När du är på din profilsida kommer du att komma åt alla olika delar av sidan utan problem.

Det här kommer att vara något extra kul för dig som är van vid galna och irriterande sidor som AdultFriendFinder. På SixFridays.com är designen professionell men samtidigt vänlig, vilket är något du inte kommer att behöva dölja för din vänner.

Att hitta en match

Men hur hittar man en match på sidan då? Ja det finns flera olika sätt att gå till väga här. Om du vet precis vad det är för typ av person du letar efter, ja du använder du sökfunktionen. Det här låter dig bläddra bland massor av profiler utefter ålder, plats, etc. Samtidigt kan du även filtrera profiler utefter intressen.

Om du inte riktigt vet vad du letar efter, bör du använda funktionen som låter dig swipa genom flera olika profiler samtidigt. På så sätt kan du bara gilla profiler som du tycker verkar intressanta och ignorera dem som inte passar dig alls.

När du har skapat en lista med potentiellt intressanta personer, är nästa steg att börja chatta med dem. Du kan välja att skicka enkla och tråkiga meddelanden, eller skapa lite mer anpassade meddelanden. Bara sugen på att se hur dem reagerar? Inga problem, skicka bara någon smiley eller sticker och se hur de reagerar.

Avgifter och betalning

Efter din kostnadsfria testperiod kommer du kanske att undra om vad du kommer att behöva betala. Det är inte konstigt eftersom det finns många sidor där ute som är ganska dyra. Det fantastiska med SixFridays.com är att du kan bestämma själv hur mycket du vill investera i ditt dejtingliv.

Till skillnad från sidor som Ashley Madison som har en konstig design och förvirrande avgifter och priser, behöver du istället bara betala med virtuella mynt på SixFridays. De flesta av dessa mynt använder du till att skicka meddelanden till andra medlemmar. Och du behöver inte betala alls för att endast använda sidan (det behöver man tyvärr göra på Ashley Madison).

Upplägget på den här dejtingsidan är faktiskt rätt effektivt av många olika skäl. Först och främst kommer du inte att känna att du slösar på speciellt mycket pengar. Detta är just för att du inte behöver investera en större mängd pengar på en och samma gång. Du som inte förlorar mycket pengar har även större sannolikhet att vara omtänksam och försiktig.

Du kommer inte att bry dig lika mycket om hur lång tid det tar att hitta rätt person i och med detta. Vilket är faktiskt bra, för det betyder bara att du kan ta din tid och verkligen tänka igenom vad det är du egentligen vill ha.

Hur ser säkerheten och sekretessen ut?

När du betalar på nätet, speciellt på en dejtingsida, kan man bli lite skraj. Det finns dock ingen anledning till att vara orolig på SixFridays.com. Den här sidan har säkra servrar och har en företagspolicy att inte spara eller sno personlig information från deras kunder.

Utöver detta behöver alla användare på SixFridays gå igenom en seriös verifieringsprocess när de skapar ett konto på sidan. Det här görs för att de ska bevisa att de är äkta personer bakom profilerna. Det är just så som SixFridays har sett till att det inte finns några fejk- eller fuskprofiler.

Vad är vår slutsats?

Om du letar efter en het och häftig romans, då är det svårt att hitta en bättre dejtingsida än SixFridays.com. Till skillnad från så många andra av dess konkurrenter, är det här faktiskt en sida som ger dig precis vad du letar efter.

Det finns såklart många andra funktioner på sidan som du kommer att gilla. En av de mest positiva sakerna är mångfalden bland användarna, livet blir lite mer intressant och spännande med mångfald.

Vad som verkligen får SixFridays.com att stå ut är faktumet att sidan verkligen lägger massor av energi på att se till att du hittar rätt person. Det här är något extremt tydligt när du använder deras sida. Men du, tro inte bara på oss, vi vet inte allt, testa SixFridays själv och bestäm vad du själv tycker!


SixFridays.com
Hitta kärleken
SixFridays hjälper dig hitta kärleken snabbt och enkelt.
Testa Nu
Testa SixFridays Nu
5.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
4.8 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish