Victoria Milan Sverige
4.5

Victoria Milan Sverige

Den anonyma sidan för dejting och otrogenhet.
Testa Nu
Testa Victoria Milan Nu

Victoria Milan är en online dejtingsida som används av många personer i sverige. Den är lite speciell just för att många som använder den faktiskt är gifta, alltså är den bra för er som vill vara otrogna eller vill ha en älskarinna. Helt anonymt och säkert.

Fördelar

Gratis att testa sidan

Bra anonymitet

Enkelt att hitta personer nära dig

Relativt billigt
Nackdelar

Abonnemangskostnader för att använda sidan

Victoria Milan är en dejtingsida som riktar sig direkt till personer befinner sig i en stadig relation, gifta eller sambo och som vill ha en utomäktenskaplig förbindelse. Sidan är ett bra alternativ till sidor som Swipe-affair även om vi rekommenderar den. Syftet är att erbjuda en säker och anonym mötesplats mellan människor med samma behov och i samma situation när det gäller dejting. De män och kvinnor som registrerar sig på Victoria Milan är vanligtvis inte ute efter vänskap eller något seriöst förhållande, de vill istället hitta en partner att kunna träffa på någon säker och anonym plats för sex. Idag finns det många krav på en sådan sexpartner: Hur du än vill ha det, kallas det ”fördelaktiga vänner” eller helt enkelt “vänskap plus”? Så allt handlar om samma sak, och Victoria Milan är bland de bästa tjänsterna i Sverige för att hjälpa dig hitta sådana kontakter medan du samtidigt är helt anonym.

Vad är Victoria Milan till för?

Om du följer de regler som finns och använder dig av sökfunktionen så är du helt och hållet fri att tala med och träffa människor som matchar dina önskemål och din profil. Ribban är högt satt och alla kan hitta vad de letar efter. En stor andel av de som har registrerat sig på sidan har hittat medlemmar som de har valt att inleda en utomäktenskaplig förbindelse med. Att hålla god ton och visa att du är seriös underlättar din sökning.

Vem använder Victoria Milan i Sverige?

Många väljer att ta sig tid att lära känna personen de pratar med innan de visar bilder och avslöjar mer om sig själva, så att så få människor som möjligt vet om att de vill ha en utomäktenskaplig affär. Om du är seriös och tar god tid på dig har du goda chanser att hitta någon att ha en utomäktenskaplig relation med. Victoria Milan är en av de bästa dejtingsidorna för denna typ av dejting.

Första intrycket av Victoria Milan

Portalen är användarvänlig och lätt att hitta på. Det finns många saker att göra och flera olika sätt att söka efter medlemmar. Det finns olika sätt att flirta och kontakta andra medlemmar, ge dem beröm eller bara en vanlig flirt som ett första steg och se om du får svar. Även om de flesta medlemmar kan känna sig lite förvirrade i början, är de flesta mycket sociala och slappnar av när de känner att de pratar med någon som söker samma sak som de själva, ett anonymt, diskret och säkert utomäktenskapligt förhållande. Genom att vara trevlig och låta saker ta sin tid är chansen större att hitta en relation på Victoria Milan.

Hur man registrerar sig & Loggar in på Victoria Milan

Tyvärr kan du inte använda dig av sidan utan att registrera dig. Det beror på att alla profiler och alla annonser är 100% anonyma och du som användare väljer när och för vem du vill visa din profil och dina bilder. Därför gör att det inte är möjligt att använda sidan utan att ha ett medlemskap, detta för att säkerställa både din och andra användares säkerhet och anonymitet. Om du inte vill ange den e-postadress du använder kan du välja att ha en alternativ e-post för Victoria Milan. Många medlemmar använder en separat e-post för att logga in på sådan erotiska dejtingsidor och webbsidor som riktar in sig på utomäktenskapliga förhållanden och affärer eftersom detta garanterar anonymitet.

Victoria Milan – Användbarhet och Design

Helt ärligt har vi hittills inte sett någon otrohetsportal som är så genomtänkt! Till exempel, när det kommer till ”foto”:

  • Du får massor med råd i ”Hur laddar jag upp ett anonymt och ändå verkligt informativt foto?”
  • Du kan därefter använda dig av ett verktyg som gör vissa av dina foton suddiga eller ”skära bort” delar.
  • Och sedan bestämma vem som kan se vilka bilder på dig.

Dock: När du registrerar dig på Victoria Milan måste du fylla i ett antal obligatoriska fält som skägg, piercing, tatuering, utbildning, sexbehov om du har någon hemlig fetish. Även om detta är bra för att få lämpliga kontaktförslag kommer de flesta ändå, enligt vår erfarenhet, bara se på bilderna och ingenting mer.

Att hitta på sidan

Endast medlemmar med giltiga prenumerationer har full tillgång till vissa delar av tjänsten. Prenumerationer kan köpas till priser under den tid och med den betalningsmetod som anges på sidan “Prenumeration”. Priserna är angivna i den valuta som visas på sidan “Uppgradera medlemskap” och inkluderar alla relevanta skatter om inte annat anges.

Filtrering och Sökning

Genom att använda de filtrerings- och sökverktyg som finns att tillgå på sidan kan du välja din perfekta matchning utifrån på deras kön, ålder, relationstatus, plats, intressen osv. Efter filtrering kommer systemet lista de användarprofiler som bäst matchar dina kriterier.

Medlemmar på Victoria Milan Sverige

Victoria Milan drivs av ett stort och välkänt internationellt företag. Företaget har dejtingstjänster och andra Victoria Milan-dejtingsidor i drygt 30 länder runt om i världen. Victoria Milan har otroligt många användare i Europa och andra delar av världen och anses vara en av de bästa dejtingsidorna. Kanske till och med den bästa när det gäller anonym dating för personer som vill ha en affär. Fördelen är att de du träffar på Victoria Milan också vill vara helt anonyma och söker efter en förbindelse vid sidan av sin vanliga relation. Du måste ha en registrerad profil för att söka bland medlemmarna och alla är 100% anonyma tills de väljer något annat.

Sexuell läggning och civilstånd

Det finns ett helt smörgåsbord med alternativ här på Victoria Milan. Du kommer kunna hitta någon att gå ut med oavsett vilken din sexuella läggning och familjestatus är. Status för förhållanden när det gäller heterosexuella singlar är mer omfattande: du kan välja mellan gifta, i fasta förhållanden eller ensamstående för båda kön, men som homosexuell användare har du bara det enda alternativet “man söker man” eller “kvinna söker kvinna”.

Möjligheter till kommunikation

När du har registrerat dig hos Victoria Milan kan du söka efter människor som bor i närheten. Du kan klicka på “Möt människor nära dig” och sedan kommer människor som bor nära dig att dyka upp. Det är inte svårt att använda den här webbplatsen, men det är raka rör som gäller.

Du väljer vilka medlemmar du uppfattar som pålitliga, och med dessa kan du sedan dela din personliga information. Du kan därefter uppgradera ditt medlemskap genom att köpa en prenumeration som ger dig ytterligare tillgång till ett utökat antal olika kommunikationsverktyg och funktioner.

Med andra ord kan du pröva lite först utan att betala och sedan kommer du bli uppdaterad om det är så att du är bekväm på webbplatsen och känner att det är lämpligt för din personlighet och livsstil.

Victoria Milan är en tjänst som du kan gå med i och prova helt gratis och anonymt. Du kan söka, kommunicera och lära känna andra medlemmar utan att avslöja din identitet.

Användarsäkerhet på Victoria Milan

På Victoria Milan accepterar man inte skojare, bedragare eller andra människor som luras, men det är svårt för sidan att hålla reda på alla medlemmar och du kan rapportera andra medlemmar om du skulle behöva. Säkerhetsfunktionerna med anonyma annonser och bilder gör det också tryggare, och det är man själv som väljer att titta på bilderna. Victoria Milan använder inte medlemsfoton eller annonser i någon som helst reklam. För att betala ditt medlemskap betalar du med betalkort, e-plånbok, kuponger eller genom en direkt banköverföring. Victoria Milan har SSL-skydd för att säkerställa att dina uppgifter inte syns eller sprids till andra sidor. I kontoutdrag används inte tjänsten utan står under ett annat namn, så ingen kommer kunna upptäcka att du är medlem.

Säkerhet & Anti-bedrägerier

Victoria Milan är en professionell otrohetssida; för män och kvinnor som söker ett erotiskt äventyr. Med 100% diskretion kan singlar och icke-singlar söka en partner för en het dejt, utan att vara rädda för att deras uppgifter hamnar i fel händer. En mycket välgjord sida som vi helt och hållet kan rekommendera.

Victoria Milan tillåter bara äkta medlemmar med verkliga profiler. Till skillnad från så många sidor som publicerar falska bilder av “modellälskande” användare på förstasidan (för att locka dig), tillåter Victoria Milan medlemskap bara till personer som de anser vara äkta och som du som användare kan relatera till. De profiler som misstänks vara förfalskade och oäkta kontrolleras omedelbart och blir eventuellt raderade.

Victoria Milan Betalning och medlemskap

Victoria Milan erbjuder ett provmedlemskap på två dagar för tio kronor. Då får man använda premiumtjänster under dessa två dagar från början av provperioden. En avgift på tio kronor för att pröva kan inte användas som ersättning för skador. Victoria Milan förnyar automatiskt medlemskapet regelbundet var tredje månad, var sjätte månad eller vartannat år, beroende på vilken sorts prenumerationen du väljer efter att den första registrerade perioden löper ut.

Hur du uppgraderar ditt konto

Att vara medlem på Victoria Milan kostar mellan 250 och 500 kronor per månad. Detta gör dem till av de dyrare dejtingsidor på marknaden, men eftersom Victoria Milan vänder sig till människor som söker utomäktenskapliga förbindelser är priserna rimliga, och eftersom de erbjuder diskret dejting måste du vara beredd på att behöva betala mer. Genom att registrera dig för ett längre medlemskap får du betydligt lägre priser.

Ett vanligt medlemskap är helt gratis, och även att skapa en profil och specificera var du söker. Baserat på detta kan du välja vad och hur du vill söka och därefter får du förslag om personer som kan passa din profil och det du söker, oavsett vad det handlar om för fantasi. Att flirta med och ge beröm åt en profil är helt gratis. Att få meddelande är också gratis, men för att besvara och skicka meddelande och för en djupare kontakt och fler möjligheter, måste man betala för ett medlemskap. Detta innebär att du för att påbörja ett förhållande och sedan ett möte, så måste du först vara medlem. Samma sak gäller för att visa sin profil och sina bilder för andra medlemmar på sidan. Det rekommenderas att du först testar sidan genom att skapa ett medlemskap och titta runt lite på sidan, för att ta reda på om tjänsten passar dig och dina behov!

Den månatliga kostnaden baseras på din första månatliga kostnad. Du kan ta bort autoförnyelse genom att följa de anvisningar som finns på sidans Hjälp-avdelning.

Hur man betalar

Man betalar med hjälp av kreditkort. Men du behöver inte oroa dig för att dina räkningar ska avslöja din hemlighet. Betalningsprocessen på Victoria Milan har noggrant utformats så att ditt kontoutdrag bara visar något helt oskyldigt.

Victoria Milan erbjuder de flesta säkra betalningsmetoder och alla är enkla och väl krypterade. Victoria Milan är också SSL-skyddad för att säkra betalningar. Du kan betala med kreditkort (VISA, Mastercard), e-plånbok, kuponger som kan köpas på nätet och med krypterad direktöverföring från ditt bankkonto. Alla tjänster innebär direkta betalningar, vilket ger dig direkt tillgång till dina premiumtjänster.

Eftersom Victoria Milan vänder sig till personer i varaktiga förhållanden som letar efter utomäktenskapliga förbindelser, är alla uppgifter väl krypterade och den betalning som visas på ens kontoutdrag är inte knutet till Victoria Milan.

Beroende på betalningsleverantörens behandlingstid vill företaget uppmärksamma användare om att alla vanliga kortbetalningar påbörjas inom 48 timmar innan det nuvarande medlemskapet löper ut. Regelbunden bankbetalning (iDeal, ELV, m.m.) påbörjas inom cirka fem arbetsdagar innan det nuvarande medlemskapet upphör. Om du vill avbryta den automatiska förnyelsen av ditt prenumeration måste du göra det före ovanstående tider.

Du kan när som helst ändra din prenumeration. Om du är i en aktuell prenumerationsperiod (och inte i den första prenumerationsperioden), kommer priser gälla från den första kalendermånaden efter att prisändringen har skickats. Du kan avsluta din överenskommelse om du inte vill godkänna prisökningen.

Viktiga funktioner på Victoria Milan

Du kan även använda dig av ”panik”-funktionen, till exempel, om din fasta partner (eller chef) kommer in i rummet: ett klick och du är på en fullständigt oskyldig sida. Den direkta konkurrenten AshleyMadison.com skulle verkligen ta sig en titt på hur användarvänlig och genomtänkt sidan är, det är ingen tvekan om det!

Fördelar

  • Panikknapp. Gör det enkelt att lämna sidan i nödsituationer;
  • Privata bilder. Man kan göra sina bilder privata och de kan göras oklara.
  • Stora möjligheter att lyckas. Mycket hjälp för de som letar efter en flirt.

Nackdelar

  • Tveksamt rent moraliskt. Man kan ifrågasätta moralen och om man alls ska använda sig av en dejtingsida som riktar sig till människor i fasta förhållanden.
  • Begränsat medlemskap. Ditt grundläggande medlemskap är begränsat och om du vill använda alla tjänsterna måste du betala för att bli medlem för dem.

Även om vi gillar Victoria Milan rekommenderar vi Swipe-affair.com som det bästa alternativet och ser det som ett bättre val.


Victoria Milan
Hitta din älskarinna idag
På Victoria Milan hittar du spännande kvinnor utan problem.
Testa Nu
Testa Victoria Milan Nu
4.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
4.5 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish