HappyPancake Dejting Recension
4.0

HappyPancake Dejting Recension

En trygg upplevelse.
Testa Nu
Testa HappyPancake Nu

HappyPancake är en stilren och trygg svensk dejtingsida som har blivit mycket populär sedan ungefär 2017. Användare av denna sida brukar ofta tala om hur nöjda dem är, men vad mer bör man veta om den här sidan?

Fördelar

Ingen medlemsavgift - 100% gratis

Enkel registrering

Snabb svensk support

Manuell granskning av profiler, foton och texter

Över 800.000 registrerade användare
Nackdelar

Inte lika enkelt att få träff som via t.ex. Adultkick.com

Vissa tjejer kan vara svåra att prata med, lite för blyga

HappyPancake har funnits i Nederländerna sedan februari 2018, men är otroligt populär i Sverige och Finland. Dejtingsidan har funnits där sedan 2007. HappyPancake vänder sig till män och kvinnor som söker gratis dejting på nätet. Dessutom står säkerheten som allra viktigast hos HappyPancake.

Man slås av hur väldigt snygg och ren HappyPancakes hemsida är, utan en massa krångligheter. Layouten verkar inte vara lika bra som andra populära dejtingsidor i Sverige som t. ex. Adultkick.com och Spotgee.com. Och eftersom det är en gratissida kan man inte förvänta sig några mer omfattande matchningssystem. Du får dock ändå de mest grundläggande funktionerna. Många dejtingsidor påstår att de är gratis men sedan kommer det upp alla möjliga betalningsfunktioner. Så är det inte med HappyPancake. Genom att de har ett fåtal annonser kan de låta hemsidan vara gratis och tillgänglig för alla.

Fördelar

  • Alltid gratis
  • Selfiescanner

Nackdelar

  • Reklam på skärmen

Hur registrerar man sig på HappyPancake?

Registreringsprocessen är väldigt enkel. Det enda du behöver göra är att fylla i e-postadress, kön, område, när du är född och hur gammal du är. Du måste också fylla i om du föredrar män, kvinnor eller båda. Därefter behöver du verifiera din profil via mail och sedan kan du börja dejta. Ett annat alternativ är att registrera sig via en Facebook plug-in.

Din profil på HappyPancake

När du första gången kommer in på din profil ser den väldigt tom ut. För att locka mer uppmärksamhet till dem behöver du första ladda upp ett foto (även om detta inte är något måste). Därutöver finns det plats för en profiltext, intressen, hur du ser ut, personlig information, arbete och vad du har för syn på tillvaron. Din syn på tillvaron är ett bra tillägg till den vanliga standardinformationen. Här kan dela med dig av sådant som religion, politisk åskådning och din syn på karriär och äktenskap. På det här sättet kan du lättare veta om en eventuell matchning tycker samma sak om de här grundläggande sakerna.

Verifiering med selfie

Detta är en mardröm för alla i dejtingtillvaron på nätet: att bli förälskad i någon som ser annorlunda ut på bilden än vad hon eller han gör på riktigt. Eller att personen kanske inte ens finns. För att förhindra sådant använder HappyPancake en selfiescanner. Med den kan du ta ett foto med din webb- eller mobilkamera. Detta kontrolleras därefter för hand om teamet på HappyPancake. Har du blivit godkänd? då kommer ditt konto verifieras och du får ett ”äkthetsmärke” på din profil.

Funktioner och möjligheter

HappyPancakes hemsida består av tre delar: söka för en matchning, senaste aktiviteter (som en flirt) och en överblick över dina samtal. Du har också möjlighet att redigera din profil och justera dina inställningar. Funktionerna är egentligen varken omfattande eller unika, men de möter upp mot var du behöver för en dejtingsida på nätet.

Sök efter en matchning

Det första du gör på HappyPancake är att ange önskat kön och en ålderskategori. Sedan kommer du automatiskt få se matchningarna för dessa två kriterier. För att få en ännu bättre matchning kan du filtrera på ytterligare kriterier: plats, maximalt avstånd, intressen, utseende, personlig information, arbete och normer/värderingar. På så vis kan du välja någon utifrån de faktorer som är väldigt viktiga för dig.

Kontoinställningar

Dejtingsidan har ganska unika kontoinställningar, så vi ska titta lite närmare på det. Först och främst kan du bläddra igenom din sökhistorik. Du kan se exakt vilka profiler du har besökt och vilka du har kontaktat. Praktiskt om du vill leta upp en matchning på nytt!

För det andra finns det möjlighet till ”begränsad chatt”. Med detta väljer du kvalitet framför kvantitet och kan undvika och bli översvämmad av meddelanden och du kan chatta med ett begränsat antal personer.

Slutligen ska vi också se på alternativet ”Privata foton”. Du kan lägga till två typer av fotografier på HappyPancake: normala foton och privata foton. Under den här fliken kan du bestämma vilka konton som har tillgång till dessa privata foton.

HappyPancakes målgrupp

HappyPancake letar efter människor som vill hitta sitt livs kärlek på nätet på ett säkert och fritt sätt. Män och kvinnor i alla åldrar och av mer alla etniciteter är välkomna på HappyPancake. Dejtingsidan och dess medlemmar är rätt seriösa och har en sund syn på det, det är inget för de som söker en snabb sexkontakt.

Då HappyPancake just har lanserats i Nederländerna, har vi tyvärr lite uppgifter om antalet medlemmar och hur könsfördelningen ser ut.

Säker dejting

I HappyPancakes beskrivning hävdar de att säkerheten är står överst. Detta ser vi också i verifieringsalternativet, möjligheten att blocka användare och alternativet med privata foton. Du kan också dejta på HappyPancake precis så anonymt som du vill: utan foto, utan ditt riktiga namn och utan personliga uppgifter.

Hur välkänd är HappyPancake

Det är mycket möjligt att du aldrig hört talas om HappyPancake. Den här dejtingsidan har bara varit aktiv i Nederländerna sedan februari 2018. Om du använder Google får du många träffar, på svenska och finska. Hemsidan har varit aktiv där sedan 2017. Faktiskt så är det den främsta dejtingsidan i Norden. Vi förväntar oss därmed att samma succé kommer nå Nederländerna!

Kundtjänst

Vi du dra dig ur dejtinggemenskapen? Då kan du pausa ditt konto på ”kontoinställningar”. Då syns inte din profil för andra medlemmar (men du kan inte längre söka efter andra medlemmar). Hur man tar bort sin profil framgår inte. I alla fall går det bra genom ett e-postmeddelande till [email protected].

Alltid gratis dejting

Den största fördelen med HappyPancake är att det är och alltid kommer vara gratis. Så du kommer inte uppleva någon orättvis dejting med betalande och icke-betalande medlemmar. En varning dock för att de här gratis dejtingsidorna inte är särskilt bra och kommer med sina egna varningar. I Sverige är det bättre att använda sidor som Adultkick.com. Mellan profilerna dyker det då och då upp reklam. Bli inte förvånad, de ser ibland ut som skräppost. Vi rekommenderar att du helt enkelt bläddrar igenom annonserna. Det är lätt gjort, för de kommer inte upp som popupfönster på skärmen.


HappyPancake
En seriös och trygg dejtingsida
En av Sveriges största, över 800 000 användare.
Testa Nu
Testa HappyPancake Nu
4.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
4.0
Kvalitet på profiler
4.0
App
4.0 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish