Recension av Match.se
4.0

Recension av Match.se

Match erbjuder flera sätt att skriva ner sina intressen och preferenser på. Du kan lägga upp så många som 26 bilder på din profil.
Testa Nu
Testa Match.se Nu

Match erbjuder flera sätt att skriva ner sina intressen och preferenser på. Du kan lägga upp så många som 26 bilder på din profil.

Fördelar

Trygg och säker

Bra rykte
Nackdelar

Gammal sida

Nätdejting blir bara bättre och bättre på att hitta en perfekt match. Match.se var en av de första i industrin, de skapade sin webbplats så tidigt som 1995! Sedan dess har Match öppnat sina dörrar i 25 länder samt har sin webbsida på 15 språk. Match har mycket erfarenhet inom vad människor vill ha, och de förbättrar sig ständigt genom att lägga till fler innovativa funktioner för att göra allt enklare för sina kunder. Uppdraget är enkelt, de vill hjälpa singlar att hitta sin perfekta relation. Nu för tiden finns det många sätt att hitta någon på, Match.se är en av dessa sätt.

Hur fungerar Match?

Every photo and profile is screened by the customer care staff to ensure it is appropriate for the site. Match.se ger singular flera olika sätt att skriva ner sina intressen och preferenser på. Du kan lägga upp så många som 26 bilder på din profil. Medlemmar kan se bilder och utvärdera profiler i deras närområde med ett enda knapptryck. Match tar säkerhet och integritet seriöst, vilket är varför all kommunikation mellan dess kunder görs över anonyma e-postmeddelanden. Namnen och andra kontaktuppgifter kommer att hållas hemliga om det inte är så att en medlem delar denna information med andra villigt. Alla profilbilder granskas av deras kundtjänst för att se till att alla bilder är lämpliga för sidan.

Registrera sig på Match

Nya användare kan välja att använda ett testkonto så att de kan testa alla sidans funktioner. Du kommer att få grundläggande när du skapar ett konto inklusive kön, plats, civilstånd, intressen, utseende, livsstil, bakgrund, kort information och vad du söker efter. En användare med ett testkonto är begränsad till visa funktioner. För fullständig information behöver du betala. Betalande kunder kan skicka och granska meddelanden samt se medlemmar som har besökt din profil.

En betalande medlem kan hålla koll på viktiga saker så som medlemmar du har skickat flörtar till. Du kan ta bort personer som du inte är intresserad av i sökfältet. Det här verktyget är speciellt användbart när du vill hitta bra förslag på din sida. Du kommer även få en egen e-postadress som du kan använda som ett säkert verktyg när du kontaktar andra medlemmar.

Match Funktioner

Match.se har väldigt många funktioner för att kicka igång din dejtingkarriär.

Kommunikationsverktyg på Match

Kommunikations- och visningsfunktioner på sidan inkluderar e-postmeddelanden, bilder, profiler och mottagna chattmeddelanden. Din sida kommer att ha aviseringar från medlemmar som har läst dina meddelanden. Användare kan skicka ett VIP-meddelande per vecka. Det här meddelandet återställs varje måndag, och brukar oftast markeras i gult i mottagarens inkorg.

Har Match Mobilstöd?

Dejtingupplevelsen på Match.se är mycket bra eftersom att den finns tillgänglig på telefoner. Telefonupplevelsen har samma huvudfunktioner som är tillgängliga på webbplatsen. Du kan uppdatera din profil, söka efter personer, eller skicka e-post och meddelanden. Mobiltjänsten låter dig även ta emot e-post eller meddelanden när ditt konto får flörtar eller meddelanden. Dejtingappar har även utvecklats för Windows, iOS och Android. Apparna går att laddas ned var som helst och går att använda var som helst. Du kan söka ännu bättre genom att ställa din GPS så att du ser folk nära dig.

Frågesport

Frågesporten låter registrerade medlemmar välja högst 20 tidigare inställda frågor som fästs på din profil, på så sätt kan intresserade medlemmar se dem och svara på dem. Det här verktyget är till för att ge dig information om en medlems personlighet.

Avancerade funktioner

“Match words” är ett sökfilter som du kan använda för att söka efter specifika nyckelord, så som ”dans” eller ”äventyr”. Detta kommer att visa profiler som passar in på sökta nyckelord, därifrån kan du välja dina favoritprofiler. Du kan använda ”reverse match” för att se medlemmarna som har tittat på din profil.

Dina dagliga gemensamma matchar arbetar utefter kompabilitet mellan medlemmar, där kan du se en lista på medlemmar med en hög sannolikhet av att vara intresserad av din profil. Du kan använda ”date spark” för att föreslå en dejt, och medlemmar kan svara på detta om de är intresserade. Du kan ange högst 100 favoritanvändare åt gången för att hålla koll på möjliga träffar.

Första intryck

Det här verktyget är till för betalande medlemmar som får en lista på möjliga träffar varje dag. Om en medlem på listan verkar intressant, kommer Match att skicka dem ett e-postmeddelande. En medlem kommer att tas bort från listan om du inte gillar dem. Dessa val kommer även berätta för Match hur dina preferenser ligger till, och kommer låta dem fortsätta att uppdatera den här listan på bästa sätt varje dag.

Internationell dejting

Match förstår att kärlek är universellt och därför är det en bra sida för alla olika typer av människor, oavsett vilket land du bor i. Sidan är mycket populär i just Sverige men även i andra länder. Deras större kontor finns både i Tokyo och Beijing. Vi här på datenow tycker att Match är en bra sida, men samtidigt måste vi ändå rekommendera att du även testar Flirtila.com. Flirtila är ett snabbt sätt för svenskar att hitta kärleken på, sidan har funnits i några år och har gång på gång bevisat sig vara ett perfekt alternativ till Match.se.


Match.se
Bra rykte
Match.se är en dejtingsida med mycket gott rykte och har funnits länge.
Testa Nu
Testa Match.se Nu
5.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
3.0
Kvalitet på profiler
4.0
App
4.0 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish