Alternativ till HappyPancake? – Swipe-Affair har ett stabilt rykte

Om du dock tror att HappyPancake fortfarande är det bästa valet, bör du tänka om.

Under en lång tid var HappyPancake en av de bästa valen för dig som letar efter lite kul vid sidan av eller om du vill hitta en snabb träff. Inte konstigt, HappyPancake är ju en rätt populär sida! Om du dock tror att HappyPancake fortfarande är det bästa valet, bör du tänka om. Faktum är att Swipe-Affair.com är ett mycket modernare och bättre val för svenskar just nu.

Men, du kanske inte ens har hört talas om Swipe-Affair? Inga problem, vi har undersökt precis hur Swipe-Affair fungerar och hur sidan jämför sig med HappyPancake. På så sätt kan du bestämma själv vilken dejtingsida som passar just dig.

Skapa en detaljerad profil

De flesta dejtingsidorna kommer att begära att du skapar ett konto på deras sida innan du kan se vad som erbjuds. Det här betyder att du inte riktigt vet om sidan passar dig innan du skapar ditt konto. Det här kommer såklart leda till en hel del slöseri på tid om du skapar konton på sämre dejtingsidor.

Det här är dock inte fallet med Swipe-Affair.com. Hjälpcentret på deras webbplats är otroligt hjälpsamt. Där kommer du se precis hur sidan fungerar och du kan läsa om alla funktioner som går att använda. Sidan hjälper dig till och med hur du skapar ett konto och gör din profil så attraktiv som möjligt.

Om du vill ta en närmare titt på funktionerna, kan du göra det utan problem. Swipe-Affair erbjuder en kostnadsfri testperiod. Vilket är något HappyPancake tyvärr inte gör. När du väl har skapat en profil, kommer du att få gratis mynt. Dessa mynt kan du använda för att utforska sidan, se vilka sorters tjejer som finns att välja bland, och börja chatta med någon du tycker verkar intressant.

Den här taktiken ser till att du vet precis hur sidan fungerar innan du går vidare. Du behöver alltså inte gissa på hur saker fungerar, eftersom att du själv kan testa allt helt gratis.

HappyPancake låter dig även skapa konto gratis. Men deras ”gratis” konto är otroligt begränsat. Du kommer t.ex. inte kunna se någons profilbild, alla bilder kommer att vara suddiga, konstigt va? Du kommer heller inte kunna läsa andras profiler, vilket betyder att du inte ens kan se vilka sorts personer som finns på HappyPancake. Visst, du kan lägga till folk som favoriter på ditt gratiskonto, men varför? Hur kan man veta om man gillar någon om man inte får se deras bild, eller ens besöka deras profil?

Om du vill få ut något som helst från HappyPancake, måste du betala månadsvis för en av deras abonnemang. Och dessa kan vara ganska dyra.

Välj din tjej noggrant på Swipe-Affair

Bara för att du letar efter en snabb träff betyder det inte att du vet precis vad du söker efter. Du behöver ju faktiskt hitta någon som är just snygg för dig och intressant nog innan du går vidare till nästa steg. På Swipe-Affair är det mycket enklare att hitta någon som passar just dig.

Det här betyder att Swipe-Affair kommer ge dig möjligheten till att prata om dig själv på deras sida. Du kan berätta kort om dig själv i avsnittet “Om mig”. Du kan även klicka i vilka intressen dur har. På det här sättet kommer du att se till rätt person även kan hitta dig.

HappyPancake verkar inte fokusera på det här alls. Istället är deras frågor ganska kalla och tråkiga. Sidan är endast intresserad av vilka sexuella intressen du har, utöver detta har de inga funktioner för att se till att du hittar precis den du söker.

Swipe-Affair fokuserar på vad du vill ha

Givetvis är det logiskt att om du berättar vad du är intresserad av, kommer en dejtingsida ha det enklare att hitta rätt person åt dig. Swipe-Affair gör inte bara detta. De fokuserar faktiskt ännu mer på huvuddelarna så som ålder och plats. Det här ser till att du inte fyller din inkorg med onödiga meddelanden.

Det här stämmer tyvärr inte på HappyPancake. Även om du anger att du bara vill träffa personer från en viss plats, kommer webbsidan ändå föreslå tjejer från hela världen, onödigt va? Det här känns inte speciellt logiskt om du letar efter en snabb träff.

Öka dina chanser på Swipe-affair.com

Det finns såklart inte mycket poäng med att skapa ett konto på en dejtingsida som inte ens låter dig hitta rätt person. Hela poängen med en dejtingsida är ju faktiskt att hitta någon du gillar, och sedan träffas. Swipe-Affair låter dig göra detta utan problem, det är nästan som att sidan gör det automatiskt åt dig.

Även fast Swipe-Affair.com är en rätt ny sida i Sverige, nyare än många större sidor som HappyPancake, har den fått ett riktigt bra rykte – riktigt snabbt. Detta är tack vare hur dess höga kvalitet och stora antal nya profiler varje dag. Swipe-Affair bevisar dag ut och dag in hur enkelt det är att träffa rätt person.

En annan bra sak med Swipe-Affair är att sidan jobbar väldigt hårt på att se till att alla deras användare inte är fejk. Swipe-Affair övervakar ständigt för att fastställa att inga robotar eller fejkprofiler kan gå med. Så tack vare detta kommer du få högre chanser att träffa någon, samt att inte slösa inte.

Som en bonus, finns det en väldigt bra balans mellan kvinnor och män. Det här är riktigt goda nyheter för precis alla som går med. För kvinnor betyder det att du inte kommer bli spammad av desperata män. För män betyder det att du kommer mycket större chans att hitta rätt person.

HappyPancake kan tyvärr inte garantera samma upplevelse. Det verkar faktiskt som att det finns extremt mycket mer män än kvinnor på deras sida, vilket kommer göra processen att hitta rätt person otroligt mycket svårare. Det värsta dock med HP är hur många fejkprofiler det finns.

Det kan vara svårt att veta om du pratar med en äkta kvinna eller om du blir lurad av en robot eller en bedragare. Just därför måste du vara försiktig med vem du pratar med, och hur ni pratar med varandra.

Njut av enkla funktioner på Swipe-affair.com

På Swipe-Affair är dejting otroligt enkelt. Du söker efter profiler, besöker profiler du gillar, läser vad de är intresserad av, och sedan börjar prata med dem. Om du känner att en viss person inte passar dig, finns med massor fler att välja på!

På HappyPancake är det lite mer komplicerat. På deras sida har medlemmar förmågan att censurera viss information, vilket leder till att man inte kan veta så mycket om den man pratar med, eller vilka språk de pratar, om de röker eller annat. På grund av detta behöver du alltså spendera mer tid i chatten och fråga allt du vill veta, lite mycket slöseri på tid alltså!

Den här funktionen skulle vara lite mer logisk om det handlade om känslig information. Men faktum är att informationen som censureras är väldigt grundläggande, sorten som du behöver veta innan du vet om någon passar dig. Att ha den här sortens censur kommer att leda till att mycket tid och pengar försvinner, inget vidare alltså.

Betala bara när du använder sidan, bara på Swipe-Affair

De flesta kan vara lite osäkra över betalda dejtingsidor, och det förstår vi med. Det här kan vara på grund av att du ofta behöver betala för månadsprenumerationer. Så om du inte använder en sida speciellt ofta, kan det kännas som att du kastar pengar i sjön.

Det här är något du inte behöver tänka på med Swipe-affair.com. Swipe-Affair använder istället ett system som bara kräver att du betalar när du faktiskt använder sidan, när du är aktiv med andra ord. T.ex. du behöver bara köpa fler krediter när du hittat någon du vill träffa, eller om du vill testa någon ny funktion på sidan. Du behöver alltså inte betala en månadsavgift på Swipe-Affair. Så, inget slöseri på pengar!

På HappyPancake behöver du betala för minst en månad, tre månader eller sex månader. Dessa prenumerationer är inte billiga heller. Även om du inte gillar sidan, kommer du fortfarande behöva betala tills dessa månader är över, det går alltså inte att säga upp din betalning! Och om du glömmer att säga upp din betalning efter dessa månader, kommer du att debiteras för ytterligare månader utan att du ens vet om det!

Respekt av din integritet? Inga problem!

När du använder en dejtingsida för att hitta en älskarinna, kommer du såklart alltid att undra över hur dina uppgifter hanteras. Det här är speciellt relevant om du bestämmer dig för att radera din profil. På Swipe-Affair kommer alla dina uppgifter att raderas automatiskt när du tar bort din profil. På så sätt kommer ingen kunna få tag på dina uppgifter, oavsett hur hårt de försöker.

HappyPancake kommer dock att göra det lite svårare för dig. Du kan visserligen inaktivera ditt konto, men det betyder inte att kontot och dess uppgifter kommer försvinna. Istället kommer du att behöva följa en helt annan process för att få din information raderad, du är inte garanterad att dina personuppgifter kommer att göras offentliga.

Det finns ingen fråga om saken egentligen. Swipe-affair.com uppvisar så mycket mer än HappyPancake. Så om du letar efter en diskret träff eller en ny älskarinna, då bör du veta precis vilken sida som passar just dig.

Men lita inte bara på våra ord, testa Swipe-Affair själv – det är helt gratis att skapa ett konto!

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish