C-Date Har Tappat Gnistan. Vi visar dig varför Swipe-affair är det bästa alternativet.

Swipe-affair.com är till för dig som söker snabba träffar och sköna stunder. Och på den här sidan finns det ingen anledning till att begränsa dig själv. Du kan hitta alla möjliga relationer här.

C-Date var under en kort period en av de enda tillgängliga dejtingsidorna för svenskar som letade efter engångsligg och diskreta träffar. Om du själv har testat C-Date, så vet du att allt inte är en dans på rosor. Om du är trött på C-Date, eller bara letar efter ett alternativ, då bör du testa Swipe-affair.com. Det må vara en rätt ny dejtingsida, men den har redan bevisat hur enkel, billig och generellt positiv den är.

Såklart efter att du har testat C-Date, kan du vara lite försiktig med andra dejtingsidor så som Swipe-Affair. Om det här är fallet, har du kommit rätt. Du kommer nu att få lära dig precis vad Swipe-affair.com har att erbjuda, och hur mycket bättre den är än C-Date!

Testa Swipe-affair Helt Gratis

Vem vill betala för en dejtingsida som de inte vet någonting om? Om en dejtingsida tvingar dig att betala från första början, då kanske du bör tänka om.

Det här är just varför Swipe-affair erbjuder en gratis testperiod. När du först skapar ett konto på sidan kommer du att kunna börja chatta helt gratis. Du kan använda denna kostnadsfria tid till att utforska sidan, samt ta en titt på alla tjejer som är registrerade.

Kortfattat, du kommer att kunna själv se hur bra sidan är. Och precis lika viktigt, du kommer också kunna bestämma själv om Swipe-affair faktiskt passar dig. Under den här kostnadsfria testperioden kommer du att kunna lära dig hur allt fungerar och se om du kanske kan hitta någon du gillar. Efter detta kan du bestämma dig för om du vill betala för att gå vidare.

Så här fungerar tyvärr inte C-Date. Även fast ditt konto är kostnadsfritt, kommer du inte att kunna göra något alls utan att betala. Du kan inte se profiler, utforska sidan, eller skicka meddelanden! På grund av detta kommer du inte att ha någon aning om hur sidan fungerar, eller om den faktiskt passar dig eller inte.

Swipe-Affair har flest användare

Swipe-affair.com är till för dig som söker snabba träffar och sköna stunder. Och på den här sidan finns det ingen anledning till att begränsa dig själv. Du kan hitta alla möjliga relationer här. Det spelar ingen roll om du är ute efter ett engångsligg (ONS) eller något mer långsiktigt, från våra tester verkar det som att det finns något för alla.

På C-Date har vi tyvärr inte lika mycket förhoppningar. Det här är en dejtingsida som du endast kan använda för träffar. På grund av detta kan sidan vara lite för kall, och tråkig. Medlemmarna är inte intresserade av att snacka eller lära sig mer om den de pratar med.

Swipe-Affair Har Inga Fejkprofiler

Ett av de största problemen med dejting på nätet är alla robotar och fejkprofiler. Ingen vill såklart slösa tid på sådant skräp. Goda nyheter, detta är absolut inget du behöver oroa dig över på Swipe-affair.

Swipe-affair måste alla användare verifiera sina e-postadresser. Detta leder till att alla som använder sidan, är precis samma personer som de säger att de är, inget lurendrejeri alltså! Sidans ägare övervakar även alla profiler för att se till att ingen fuskare har smitit in. En riktigt säker upplevelse med andra ord.

Swipe-affair uppmuntrar alla sina användare att fylla I sin profil så gott det går, med bilder och information som kan hjälpa dig hitta rätt person. Ju mer du fyller I din profil, desto större är chanserna att du hittar det du söker.

Den här taktiken hjälper även med att få bort alla fejkprofiler. För hur ska dessa personer eller robotar klara av något sånt?

C-Date har dock ingen process alls när det handlar om att få bort fejkprofiler. Det finns ingen övervakning eller granskning av deras sida eller användare. Detta leder till två stora problem med deras sida.

Det första problemet med C-Date är den stora obalansen mellan män och kvinnor. Det finns otroligt mycket fler män än kvinnor på sidan. Det här betyder att kvinnor får tusentals meddelanden om dagen, medans män har svårt att ens få ett enda svar. Hur stor chans tror du att du kommer ha här?

Det andra problemet med C-Date är att de flesta kvinnliga profilerna faktiskt verkar vara fejkprofiler. De skapas antingen av lurendrejare eller robotar. Därför kan män spendera en hel del tid och pengar på C-Date utan att få ut något alls, slöseri på tid alltså!

Betala bara när du är aktiv, bara på Swipe-affair.com

Ingen har tid att vara på en dejtingsida hela dagen. I många fall har man bara tid att logga in då och då, t.ex. på helgen eller någon gång när du känner dig ensam! Det tråkiga med detta är att de flesta dejtingsidorna som finns använder prenumerationssystem med bindningstid! Det här betyder alltså att dessa sidor kräver att du betalar dem oavsett om du använder deras sida eller inte!

Med dessa prenumerationssystem kommer du aldrig få valuta för pengarna. Du slösar bort dina pengar på något som du kanske bara använder en gång i veckan.

Men på Swipe-affair.com, behöver du inte oroa dig över detta alls. Men varför då? Jo, det är för att på Swipe-affair behöver du bara betala när du använder sidan. Vilket skapar mer frihet för dig och ditt liv! Det finns även flera sätt att använda sidan gratis på, vilket gör det till ett ännu självklarare val!

Det finns flera sätt som du kan utnyttja det här systemet på. Givetvis betyder detta att du inte kommer att spendera pengar när du inte känner för det. Det här är fantastiskt när du behöver ta en paus från det hela.

Eftersom att Swipe-affair.com inte har några prenumerationsavgifter, behöver du heller inte oroa dig över automatiska betalningar. Utöver just att du sparar pengar på det här sättet, kommer du heller inte behöva lära dig om hur automatiska betalningar fungerar, riktigt skönt alltså!

Det här är något som just C-Date har misslyckats med. På C-Date krävs det att du betalar en månadsavgift! Och priserna är inte låga heller ska du veta. Det finns även en hel drös av extra avgifter som kan orsaka dessa månadsavgifter att stiga ännu mer.

Huvudproblemet med C-Date är dock att avgifterna alltid dras automatiskt, och det kan vara väldigt svårt att förstå hur man blir av med dem! Så det kan hända att en hel del pengar dras från ditt konto över en längre tid, vilket gör C-Date till en både dyr och opålitlig dejtingsida.

Skydda din integritet med Swipe-affair.com

Integritet och säkerhet är väldigt viktigt när det kommer till dejting på nätet. Det här är i synnerhet sant om du endast letar efter snabba träffar och inte vill ge bort allt för mycket information om dig själv. Det är även viktigt att sidan som du gör ett konto på inte kräver att du berättar för mycket om dig själv.

Som en tillagd bonus är det helt upp till dig vilka bilder på din profil som du vill visa. Du kan göra vissa bilder private, och vissa bilder offentliga. Sen kan du visa dina private bilder när du kanske har pratat med någon ett tag. Den här funktionen är extra bra för kvinnor.

C-Date erbjuder tyvärr inga sådana funktioner. Och på så sätt har alla betalande medlemmar på C-Date åtkomst till all din information på en gång. Det låter inte speciellt bra, eller hur?

Swipe-affair skyddar din anonymitet och finansiella information

Med Swipe-affair behöver du endast använda ett användarnamn när du loggar in. Och andra medlemmar på sidan har endast åtkomst till information som du vill att de ska se. Just därför kommer företaget och andra medlemmar inte att få reda på saker om dig som du inte vill dela med dig av.

Köp på sidan kommer dock att kräva att du matar in viss information, så som kortuppgifter, etc. Men detta är inget att oroa dig över. Swipe-affair skyddar alla dina betalningar med ultramoderna SSL-certifikat.

Utöver detta så tar Swipe-affairs anställda väldigt bra hand om sin sida. Det här låter dem att hålla koll på alla personer som försöker be om pengar från andra medlemmar på sidan. De uppmuntrar även medlemmar att anmäla allt bedrägeri och fusk.

Säkerhetsfunktionerna på C-Date är begränsade. Faktum är att C-Date beskriver faktiskt inte ens vad de använder för sorts säkerhetsfunktioner. På grund av detta kommer du bara gissa hur säker du är när du använder deras tjänst. Känns lite osäkert, inte sant?

Som du kan se, har Swipe-affair en hel del att erbjuda om du vill träffa någon, få en snabb fling. Du kan använda den här dejtingsidan I lugn och ro eftersom att din integritet respekteras. Samtidigt behöver du heller inte oroa dig om fusk eller bedrägeri.

Så om du trodde att C-Date var något för dig, bör du kanske överväga dina alternativ. Swipe-affair.com må vara en ny sida i Sverige, men det är ett garanterat bra val för många.

Skapa ett konto gratis på Swipe-affair genom att klicka på den här länken, det tar bara några sekunder!

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish