Dejting vett och etikett

Alla dejtingsidor har faktiskt sina egna regler. Men dessa regler är inte de enda som du bör följa.

När man tänker på det, är faktiskt nätdejting fortfarande ganska nytt. Visst, det kan kännas som att det har funnits rätt länge, men det har faktiskt bara blivit “normalt” under de senaste 2-3 åren. När du jämför nätdejting med andra typer av dejting är det fortfarande lika ungt som en bebis.

Det här kan betyda att man faktiskt inte förstår vett och etikett kring nätdejtingen. Vilket är något som män måste börja ändra på snart, och det hjälper vi er med.

Följ webbplatsens underförstådda regler

Alla dejtingsidor har faktiskt sina egna regler. Men dessa regler är inte de enda som du bör följa. Dejtingsidor brukar ofta vara lite som gemenskaper i verkligheten, efter ett tag så brukar de utveckla sina egna typer av underförstådda regler. Just därför måste du följa dessa regler för att göra ett bra första intryck.

Vi kan ta en titt på den populära sidan GoHookup.com t.ex. Medlemmarna på GoHookup är där för att få tag på snabba träffar. Just därför är det okej att flörta en hel del med medlemmarna. Det är även möjligt att medlemmarna på GoHookup vill träffas ganska snabbt.

Å andra sidan, om du är på en lite mer begränsad sida, kan du inte förvänta dig att medlemmarna beter sig på samma sätt. Istället kommer du att behöva vara mer försiktig kring vad du skriver och pratar om. Annars riskerar du att göra andra medlemmar obekväma.

Vara personlig, inte generell

Många män har inga problem med att ange alla typer av kvinnor som de är intresserade av att träffa på en dejtingsida. T.ex. de kanske kan berätta att de inte är intresserade av drama, eller att de inte vill träffa någon som är allt för intensiv. Saker som dessa kan få många kvinnor att bli ointresserade av din profil, eftersom att det låter som att du generaliserar kvinnor lite för mycket.

Istället bör du fokusera på saker som du faktiskt gillar, inte tvärtom. Utvärdera seda varje person som du matchar med. På så sätt kommer saker att lösa sig och du kommer att träffa kvinnor som faktiskt är intresserad av dig.

Gillar du någon? Berätta det för dem

Av någon anledning så kan många män ha svårt att öppna upp på dejtingsidor. Men om du faktiskt gillar någon, bör du inte vara rädd för att berätta det för dem. Det finns en stor chans att de faktiskt gillar dig med. Oavsett kommer inte många kvinnor själva att ta första steget, så det är bäst om du själv gör det.

Fråga inte om för många bilder

Det kan vara frestande att be kvinnor om fler bilder. Du kanske bara vill se mer av henne, förstå mer vad det är för person du pratar med. Men för många kvinnor kan detta vara rätt obehagligt. På grund av detta bör du undvika detta så ofta det går.

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish