Din guide till ett framgångsrikt engångsligg

Engångsligg kan vara riktigt roliga. Men det finns sätt som du själv kan förstöra dem på…

Engångsligg kan vara riktigt roliga. Men det finns sätt som du själv kan förstöra dem på…

Nu eller aldrig

När du letar efter någon att ligga med, är det nu eller aldrig. Ibland hittar du någon, och sedan leker runt lite. Det här är inte en bra idé eftersom att ju längre ni båda väntar, desto mer sannolikt är det att den andra parten tappar intresset. Då har du precis missat en gyllene möjlighet att få kuken våt.

Kommunikation är riktigt viktigt

Om du vill att ditt engångsligg ska gå bra, är en av de viktigaste sakerna att kommunicera med den andra personen.

Genom att påbörja kvällen med bra kommunikation, startar du allt på rätt sätt. På så sätt låter du personen känna sig nära dig, känna en anslutning mellan er två.

Och genom att prata med varandra så kan till och med något mer uppstå. Ett engångsligg kanske blir en relation? Vem vet.

Tänk på vad du snackar om

Ja, kommunikation är viktigt – men tänk på vad du säger. Du bör inte börja prata om invandringspolitik eller liknande, det där är en riktig boner-killer (även för brudar).

Vad vill du få ut av bruden?

En av de viktigaste sakerna som du behöver berätta för tjejen är vad du letar efter. Du kanske förväntar dig något helt annat från er träff, vilket kan göra henne besviken. Detta vill du såklart inte.

Genom att berätta för henne vad du letar efter, kommer de att bli bekväma nog att göra samma sak. Detta kommer skapa en starkare koppling mellan er.

Hur säker är du?

Du har säkert hört skräckhistorier om folk som blivit mördare under sitt engångsligg. Den tragiska sanningen här är att personen du försöker knulla kan vara farlig. Detta är mer sannolikt om du har träffat personen på en bar.

Den här risken försvinner dock om du använder en hemsida som är till för folk som letar efter en KK eller engångsligg. Ett exempel är sexymeets.club, detta ä ren sida som kräver att alla medlemmar verifierar sin identitet innan de kan gå med, men fortfarande låter alla vara anonyma.

Men du bör även vara extra försiktig och ha din GPS aktiverad. Du kan kanske berätta för någon kompis att du ska bort under kvällen och vad de bör göra om du försvinner.

Man kan alltid gå hem

Du kanske inte visste detta, men man kan alltid gå hem, när som helst. Du är inte tvingad att stanna kvar. Om något gör dig obekväm bör du inte ignorera den känslan.

Skydd?

Kom ihåg att skydda dig, det finns inget värre än att vakna upp dagen efter ett rejält skönt ligg med en kuk som ser ut som en tomat, och känns som rakblad när du kissar.

Bäst i test
5.0 rating
Snabba ligg till låga priser.
Recensioner på Dejtingsidor
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
5.0 rating
Milf-lovers.com är bäst på MILF dejting i Sverige.
5.0 rating
Adultkick är bäst när du vill hitta KK och ONS.
4.8 rating
SixFridays hjälper dig hitta kärleken snabbt och enkelt.
Recent Comments