Fem saker du aldrig bör säga på en dejt

Vad bör man låta bli att säga på en dejt?

Vi vet alla att det kan vara tuff att dejta. De första dejterna kan kännas fruktansvärda. Men om du vill ha ut det bra av ett förhållande är detta ändå något du måste ta dig igenom. Och viktigast av allt, när du är på en dejt gäller det att du gör bra intryck. Att hitta någon att dejta är inte alltid så lätt, men det är enkelt om du går in på sidor som sexymeets.club. Sedan spelar det givetvis roll hur du klär dig och hur du uppträder. Det som dock är minst lika viktigt är vad du säger. Av en eller annan anledning har människor – särskilt män – en tendens att säga en del pinsamma saker. Som man lätt förstår kan detta fullständigt ta död på stämningen under en dejt.

Om du till varje pris vill undvika det här, då har du ett antal punkter här på sådant du aldrig någonsin ska säga på en dejt:

1. “Du påminner mig om [släktingens namn]”

Så fort du träffar någon på en dejt kommer hon eller han att undra om du känner dig kroppsligt attraherad av dem. Så om du över huvudtaget jämför dem med någon släkting till dig, då kommer stämningen rasa direkt. Först och främst får man någon känsla av att din relation till dina släktingar inte är särskilt sund.

Givetvis bör du aldrig säga till den du dejtar att de liknar någon i din släkt. Det kommer automatiskt få dig att verka lite konstig. För att hålla dig på de säkra sidan, undvik att nämna något om att din dejt utstrålar någon känsla av eller beter sig som en av dina släktingar. I annat fall finns risken att de ser dig mer som en vän än en eventuell partner.

2. ”Min före detta sa alltid…”

Att nämna sina före detta älskare eller partners är aldrig ett bra tecken. För det första verkar det som du fortfarande inte kan släppa taget om ditt ex. För det andra kommer din dejt antagligen tro att han eller hon måste stå ut med den här mystiska före detta partnern.

Dessutom, bara omnämnandet av ditt ex kommer påminna om negativa saker och få din dejt att tänka på avslutade förhållande, inte inledningen på något. Som man lätt kan föreställa sig är detta inte det mest fantastiska samtalsämnet på en dejt. Så om du får för dig att på något sätt nämna ditt ex – gör det inte!

3. ”Ska vi dela på notan? / Betalar du för dig själv?”

Det går inte att komma ifrån att dejtingen hamnar lite på hal is när det kommer till betalningen. Detta har givetvis med den feministiska rörelsen att göra. Förr i tiden hade män inte en tanke på att göra något annat än att betala hela notan själv. Men nuförtiden är det allt vanligare att män och kvinnor delar på notan vid dejten.

Saken är den att detta är inget man måste göra. För vissa kvinnor till exempel kan det vara avgörande hur attraktiv du är beroende på om du betalar eller ej. Så hur vet man hur man ska göra när det kommer till det här? För att vara på den säkra sidan, ta alltid hand om notan eller erbjud dig att betala. Om din dejt insisterar på att hon vill betala sin del, låt henne då göra det. Då inser hon i alla fall att du inte automatiskt förväntade dig att hon skulle betala.

4. ”Hur har du det med [nät] dejtingen? /Dejtar du mycket?”

Visst, du är säkert nyfiken på hur din dejt har det och har haft det med kärlekslivet. Och du vill gärna använda dig av något fint sätt för att ta reda på hur många fler människor som tävlar med dig. Men trots att nu är nyfiken är det aldrig bra att fråga.

För det första kommer du inte uppskatta något av de svar du får. Om någon har varit på många dejter, då blir du svartsjuk. Om hon å andra sidan inte dejtar mycket, då kommer du undra vad det är för fel på henne.

Det är också risk att du får din dejt osäker. Om hon eller han dejtar mycket kanske de känner att du är dömande när de ser hur du reagerar på det. Å andra sidan kanske de skäms för att de inte träffar så många.

5. ”Jag har egentligen aldrig tyckt om (något av deras intressen/hobbies)”

Under de där första dejterna kommer ni berätta mycket om varandra. Du kommer få höra mycket om vad din dejt gillar och inte gillar att göra. Det kan handla om sådant som intressen, resor, träning, osv. Och det är ju ganska stor risk att det finns något där som du inte alls är intresserad av. Men, detta är inget du ska säga nu.

Kom ihåg att din dejt inte är ute efter vad du tycker. Hon eller han talar snarare bara om något som kan vara bra att veta om dem. Så om du kör på och rackar ner på det de säger kommer din dejt inte få någon positiv bild av dig. Så gör dig själv en tjänst och håll dina åsikter för dig själv.

Så, här har du det – allt det där du inte ska säga på en dejt. När du nu är medveten om de här lömska fällorna, se då till att undvika dem till varje pris. Kom ihåg att du kan hitta den perfekta dejten på sexymeets.club och glöm inte tipsen här ovanför. Lycka till!

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish