Hur man dejtar på nätet fast man är gift

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland fastnar man i äktenskap som kanske inte är som man tänkt sig. De kan ha utvecklats åt fel håll, eller har ni bara vuxit ifrån varandra.

Men det måste inte vara så. Kanske har du ett väldigt bra äktenskap, men behöver bara lite ombyte. Lite spänning i tillvaron. Kanske fungerar allt annat, men inte sex. Då finns det dejtingsidor där du kan träffa någon på lika villkor. SexyMeets är det perfekta stället för den som söker lite tillfälliga äventyr att förgylla tillvaron med.

Vem vill du träffa?

Att träffa någon är inte svårt. Det finns mängder med dejtingsidor. Problemet är kanske att hitta en seriös sida som du kan lita på. Att träffa en tillfällig bekantskap på en vanliga sida är inte heller så lätt.

Det är därför sidor som SexyMeets är perfekt för dig. Den är som gjord för dig. Har du väl hittat hit behöver du inte leta längre.

När ska ni träffas?

Du har hittat någon spännande. Allt stämmer. Och nu vill ni båda ses på en dejt. Men att gå på dejt när du är gift kräver en viss planering.

Då gäller det att vara smart. Du skulle kunna säga till din fru att du ska arbeta sent. Dessvärre är detta världens mest klassiska ursäkt. Hon kommer direkt misstänka något.

Tänk istället utanför boxen. Dejten måste inte ske på kvällen. Den kan vara mitt på dagen. Välj alltså en tid när din fru är som mest upptagen.

Var ska ni träffas?

Visst, det finns massor med trevliga kaféer där du bor. Men vänta nu. Det där fungerar inte alls. Tänk om grannen skulle passera förbi just när du sitter med din dejt från SexyMeets. Ärligt talat, det är det sista du vill.

Nej, ge dig istället ut från stan. Träffas någonstans lite längre ifrån är inte bara klokt, det gör att du kan få en väldigt bra kväll också, eftersom det kommer kännas som du är på tillfällig semester. Givetvis bör det inte ligga alltför långt ifrån eftersom du i så fall inte kommer kunna ta dig hem i tid.

Var försiktig!

Sex hemma kanske inte är det roligaste, annars hade du inte varit inne på SexyMeets och hittat din dejt. Och när du nu äntligen träffat någon som har samma syn på sex som du, då kanske du inte tänker riktigt på det här med skydd. Men gör det! Du känner knappt personen du ska träffa så det är en riktigt dålig idé att skippa skyddet. Det är det sämsta du kan göra eftersom du kan dra på dig någon könssjukdom och smitta din fru. Då förstår hon vad du har hållit på med eftersom hon själv kanske inte har varit otrogen.

Och det kan hända något ännu värre. Din dejt kan bli gravid. Och du kan ju bara föreställa dig hur kul det skulle vara!

Är det någon kompis?

Visst kan du ha kul med någon du känner. De kanske vet hur olycklig du är i ditt förhållande och kan tänka sig att hjälpa till. På ett sätt kan detta vara bättre än att ligga med en total främling eftersom ni redan känner varandra och kemin funkar. Men alla kanske inte vill ha någon affär vid sidan om med dig eftersom de kanske inte vill gå emellan dig och din fru.

Glöm inte hur du ser ut

Bara för att du ska träffa någon tillfällig innebär inte detta att du ska strunta i ditt utseende. Din dejt skulle uppskatta om du ansträngde dig lite eftersom detta skulle få kvällen att kännas mer speciell.

Gå igenom garderoben och välj din snyggaste outfit. Det handlar inte bara om vad du har på dig. Du behöver även föra dig väl. Hon kanske känner något speciellt för mogna män, så kom ihåg att vara vänlig och glöm inte heller att ta på dig ett bra självförtroende. Kvinnor älskar män som tror på sig själva!

Var ska ni hålla till?

Kvällen blir lyckad. Nu ska ni ha sex. Men var? Det är inte som förr när du kunde ta med henne hem. Kanske ett hotellrum är det bästa. Där är ni båda känna er på hemmaplan. Allt sker på lika villkor, vilket är viktigt när det handlar om en tillfällig förbindelse som du träffat på SexyMeets. Då blir den här härliga dejtingen inte bara bra utan helt perfekt.

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish