Saker du bör fråga dig själv innan ett engångsligg

Ett engångsligg kan vara kul, men det finns flera saker du bör fråga dig själv innan den stora dagen.

Ett engångsligg kan vara kul, men det finns flera saker du bör fråga dig själv innan den stora dagen. Läs vidare för att lära dig precis vad detta kan vara.

Känner du bruden?

Personen du tänkte ligga med kanske är en vän eller en kollega. Även fast ni båda vill ha lite kul, så kan det förstöra relationen ni har med varandra.

Detta är såklart på grund av självklara anledningar, så du behöver själv veta om risken är värt det eller inte. Och även om det är värt det, behöver du tänka på vad som kommer att hända med er vänskap efter engångsligget; kommer ni att fortsätta ligga, eller kommer ni gå tillbaka till hur det var innan ligget?

Gillar du bruden?

På sidor om Swipe-affair.com kan du hitta andra personer som också letar efter engångsligg. Men eftersom att det finns många att välja på, ska du vara extra försiktig med dina val.

Även om någon ser riktig snygg ut över nätet, kanske den här personen inte riktig passar dig på alla typer av plan.

Detta kan leda till en brist på kemi när ni har sex. Och inte bara brist på kemi, tjejen kanske kommer att behandla dig dåligt, vilket kommer att få dig att må dåligt senare.

Gör du det här för dig själv?

Engångsligg bör du vara något man gör för sig själv. Om det är något du gör för något annans skull, gör du något fel. Detta kommer att leda till att du mår dåligt och att din kväll blir förstörd.

Är allt okej? Har du kul?

Engångsligg är inte seriösa. De är roliga och glada stunder som handlar om att må bra. Engångsligg kan hjälpa dig med stress och andra saker i livet. Just av den här anledningen bör du inte se på dina engångsligg som något seriöst, för de är dem inte.

Det här kan vara något som är svårt att göra, men oroa dig inte – många känner precis som du.

Är du självsäker?

Du bör inte bara slappna av, du bör även vara så självsäker som möjligt. Även fast engångsligg och sexträffar handlar om att ha roligt, är sex något intimt så du behöver vara självsäker. Om du inte är det kommer du att verka osäker under kvällen och förstöra allt för er båda.

Letar du efter något mer än bara en KK?

Om du planerar att din KK eller ONS ska bli något mer än bara sex… då tänker du fel. Ni två har bara kul tillsammans, ni använder varandra som verktyg till sköna stunder, detta är inget som ska kunna leda till något seriöst. Så håll dina förhoppningar nere.

Kommer du att skydda dig?

En av de viktigaste sakerna som du behöver tänka på är vad för typ av skydd du kommer att använda. Det är ju faktiskt inte helt säkert att ligga med en främling, det kan vara lätt att få klamydia eller liknande.

Men ännu viktigare än detta är ju att om du inte skyddar dig kan du riskera att bli pappa. Så ni bör bestämma tillsammans vad för typ av skydd som kommer att användas. Kondom eller P-piller?

Om du kommer ihåg allt vi nämnde i den här artikeln, kommer du att vara rejält redo för en skön kväll!

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish