Test av Victoria Milan – Här är omdömet

Victoria Milan är en sida som riktar sig särskilt till personer som vill ha ett tillfälligt äventyr. På just det sättet är sidan inte unik – det finns mängder med sidor som erbjuder samma möjligheter till snabba träffar.

Vi ville dock testa och se rent generellt hur bra Victoria Milan fungerar för människor i Sverige. Vi var också nyfikna på hur den här sidan är jämfört med andra etablerade sidor som exempelvis Swipe-Affair.com.

Här är vad vi fann:

Vilka är användarna?

En av de mer betydelsefulla aspekterna på en dejtingsida är hur många som använder sig av den. Enligt Victoria Milan själva har de cirka 6,7 miljoner användare. Dock kan man inte se hur många som är aktiva på sidan i något specifikt syfte.

Nu är det givetvis inte enbart antalet användare som är viktigt för en dejtingsida och de i sig visar inte hur stora chanserna är att du hittar någon att ha ett äventyr med. Det som är ännu viktigare är hur förhållandet ser ut mellan antalet kvinnor och män på sidan. Och det var just här det hela är lite skevt på Victoria Milan.

I genomsnitt är det betydligt fler män än kvinnor på sidan. Det innebär att om du är man och letar efter någon att ha ett kärleksmöte med, då har du rejält med konkurrens. Man behöver knappast påpeka att chanserna därmed minskar en del för att du ska hitta någon. Särskilt gäller detta om du är ute efter en kvinna som är på något speciellt sätt eller tycker om samma saker som du.

Hos sidor som Swipe-Affair är användarna visserligen färre, men fördelningen mellan män och kvinnor är betydligt jämnare. På så vis blir det mycket roligare här för alla parter, både manliga och kvinnliga.

Priser och Betalningssystem

Vissa funktioner hos Victoria Milan är gratis, men det finns en hel del som måste låsas upp. Det som är mindre bra är att du måste betala en klumpsumma i förväg. Och på så sätt ges de inte mycket möjligheter att utforska sidan för att se om den passar dig eller inte.

Istället är det tänkt att du ska ska hoppas på det bästa och kasta dig in på sidan direkt. Och därefter spelar ingen roll vad du tycker om sidan eller om du lyckas få kontakt med någon eller ej. Du är fast med din prenumeration tills den löper ut. Så risken finns att du kommer betala en massa pengar helt i onödan.

Om du istället använder dig av Swipe-Affair registrerar du dig på sidan för en viss period som du själv väljer. Dessutom erbjuder de en prova-på-period. På så sätt får du möjlighet att testa sidan och vad som finns där innan du bestämmer dig för att lägga pengar på en eventuell prenumeration.

Kontakt med andra användare på sidan

För att kunna testa systemet på ett korrekt sätt skapade vi manliga profiler för att komma i kontakt med andra användare. Precis som vi misstänkt var det svårt att hitta kvinnor som besvarade våra meddelanden. Tveklöst berodde detta på att de kvinnor som fanns på sidan var helt översvämmade av meddelande. Inte konstigt att de hade svårt att välja och vraka och veta vilka meddelanden de skulle besvara.

Till sist lyckades vi ändå få kontakt med några kvinnor som tydligen ändå bestämde sig för att svara oss. Det här rann dock ut i sanden ganska snabbt. Kvinnorna verkade inte ta våra meddelanden särskilt seriöst. Och de svarade oftast likgiltigt och oengagerat.

Så samtalen varade inte särskilt länge. Som mest lyckades vi få ett par svar, sen dog samtalet helt. Så på den här sidan kom vi inte särskilt långt alls, inte ens när det handlade om att kommunicera med någon.

Med Swipe-Affair hade vi en helt annan upplevelse. Vi hittade matchningar nästan genast bland kvinnorna. Och de flesta passade in på det vi var ute efter. När vi skrev till dem svarade de aktivt och var nyfikna.

Säkerhet och Integritet

Det är viktigt att kunna känna sig säker på en dejtingsida, särskilt om du är kvinna och vill ha en affär i skymundan. På Victoria Milan ser man dock inte så mycket när det kommer till säkerheten. För det första uppmuntrar de inte till att man ska uppge sitt riktiga namn eller e-postadress.

Man kanske kan tycka att detta borde vara bra för säkerheten, ingen vet ju vem man är, men detta leder också till en hel massa andra problem. Om man får problem med någon användare kan de som driver sidan inte hjälpa dig. Och kvinnliga användare kanske helt enkelt inte vill stämma träff med någon som helt har dolt sin identitet.

Swipe-Affair däremot ser de helst att du uppger vem du är. På så vis kan de andra användarna se att du är en trygg och pålitlig person. Man behöver knappast påpeka att detta ger en mer avslappnad stämning. Det innebär dessutom att kvinnor inte drar sig för att ta kontakt med dig.

En annat irriterande sak hos Victoria Milan är att de inte raderar din profil när du avslutar din prenumeration. Den finns kvar där ända tills du kontaktar företaget och tar dig igenom en snårigt procedur för att radera profilen.

Detta är det sista man vill om man är ute efter en diskret affär. Ju längre din profil finns kvar utan att du ens vill det, desto större är risken att någon kommer på dig. På så sätt känns det inte alls bra att använda sig av den här sidan.

Slutligt Omdöme

Så hur fungerar då Victoria Milan som dejtingsida för de svenskar som är ute efter en mer tillfällig bekantskap? Visst, den är inte den allra sämsta sidan där ute, men den hamnar heller inte särskilt högt på topplistan. Det finns en hel massa detaljer de måste ta itu med innan den här sidan känns säker och lämplig att använda.

Dessutom är sidan lite tokig när det gäller vilka som använder den. Att det är så många fler män här kan kännas lite olustigt för kvinnor. Och männen å sin sida kan ha väldigt svårt att ens lyckas få en chat med en kvinna.

Av den anledningen är det betydligt bättre för människor i Sverige att gå med på sidor som Swipe-Affair.com. Visst, sidan har kanske inte jättemånga användare, men detta kan också vara en fördel. För när allt kommer omkring, ju färre personer som finns där inne, desto mindre är risken att någon kommer på dig när du är där. Och med den fördelning som finns mellan kvinnor och män kan du åtminstone vara säker på att du kommer i kontakt med andra användare. Vilket gör chanserna betydligt större att du kommer hitta en passande partner.

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish