Flirtila Recension
4.5

Flirtila Recension

Här finns det massor av möjligheter.
Testa Nu
Testa Flirtila Nu

Flirtila är en populär dejtingsida för dig som verkligen vill hitta någon. Här finns det massor av ärliga personer som antingen vill ha en partner eller som bara vill ha något enkelt, en fling eller ett engångsligg, kan vara lite vad som helst.

Fördelar

Kan användas med telefon, surfplatta eller dator

Gratis att skapa konto och helt anonymt

Massor av användare

Inga återkommande kostnader
Nackdelar

Inte hur enkelt som helst att få gratis mynt (men det går)

Letar du efter singlar från Sverige? Då kanske Flirtila.com är precis rätt ställe för dig. För att få veta mer om den här dejtingsidan och för att se om den passar dig så fortsätt och läs vår recension.

Registrera sig på Flirtila

Det är helt och hållet gratis att registrera sig hos Flirtila.com. Du kan komma igång genom att registrera dig med önskat användarnamn och ett hemligt lösenord. Därefter skapar du din profil, det är den som andra personer på sidan kan se för att avgöra om du är en bra matchning.

En av fördelarna med Flirtila.com är att profilerna är ganska omfattande. Du förväntas fylla i många olika uppgifter som har att göra med utseende, område, religion, utbildning och till och med du röker! Du kan uppdatera din profil när som helst för att hålla uppgifterna aktuella.

Hur fungerar Flirtila

När du har skapat din profil kan du se andras profiler på sidan. Uppgifter på andra besökarnas profiler kan hjälpa dig att begränsa dina alternativ och öka chanserna för att hitta rätt person. Du kan komma in på Flirtila.com via din dator eller smartphone.

Det är gratis att skapa en profil på Flirtila.com och du kan också se andras profiler utan att betala. Vill du däremot skicka meddelanden eller bilder till andra medlemmar behöver du köpa ”mynt”. Första gången, när du registrera dig, får du en summa gratis mynt. När dessa är slut behöver du köpa fler.

Det kostar 40 mynt att skicka ett meddelande eller ett foto. Antalet mynt du har kan också förbättra hur din profil rankar på sidan. Om du inte använder mynten går de ut 90 dagar efter när du senast loggade ut. Det är dock även möjligt att tjäna gratis mynt på sidan.

Användbara funktioner

Om du undrar hur bra den här sidan är på att matcha dig med rätt person har vi goda nyheter. Flirtila.com har ett antal funktioner som gör det enklare för var och en att hitta någon med liknande fritidsintressen eller andra önskemål som du har. För det första finns det en utmärkt bläddringsfunktion. Med denna grundläggande funktion kan du söka igenom profiler baserat på din ålder, plats och användarnamnens önskemål. Om du vill göra en djupare sökning går även detta att göra med hjälp av den avancerade sökfunktionen.

Här kan du kolla upp personer med profilbild, särskilda intressen och även nya användare. Kort sagt kommer det inte vara några problem för dig att på en väldigt kort stund hitta någon som lever upp till dina krav.

Det finns också en utmärkt funktion för snabbdejter om du vill hoppa rakt in i jakten. Här får du upp slumpvis profiler och du kan Gilla eller Hoppa över vilka som helst av dem. Om du och någon annan profil båda Gillar varandra, så får du en möjlighet att skicka ett meddelande till dem.

Om du vill få ännu mer funktioner för att kunna hitta rätt person kan du under en kortare tid marknadsföra din profil på Flirtila.com (ställa den i rampljuset). Det gör att fler personer kan se din profil och kan skicka meddelande till dig.

Betalningsalternativ

Det finns huvudsakligen fyra olika betalningspack att välja mellan på Flirtila.com. Dessa är Bas, Standard, Premium och Ultimat. När du vill göra en betalning kan du bara trycka på Plånbok och Lägg till Mynt.

Det finns flera olika betalningsalternativ på Flirtila.com, beroende på var du bor. Du kan betala via förbetalda kort, kreditkort och banköverföring. På dina kreditkortsutdrag kommer det stå Number65 Ltd, detta är för att garantera din personliga sekretess.

Hur säkert är Flirtila?

Naturligtvis undrar du, precis som med alla andra dejtingsidor, hur säkert det är att använda Flirtila.com? Det är väldigt säkert, eftersom du bara behöver uppge de uppgifter du känner dig bekväm med. Dessutom garanterar betalningsmetoderna att du kan överföra pengar på ett säkert och diskret sätt.

Du kan också välja att när som helst avsluta samtal med matchningar. Om du känner dig obekväm med någon särskilt profil kan du bara kontakta sidans ägare och kan hjälpa dig med hur du går vidare.

Flirtila.com är en bra sida för alla de som letar efter andra singlar att helt enkelt har kul ihop med. Nu är det enklare än någonsin att hitta någon på nätet som lever upp till dina önskemål.


Flirtila
Här hittar man kärleken
På Flirtila har du en riktig möjlighet att hitta någon.
Testa Nu
Testa Flirtila Nu
4.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
4.5 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish