GoHookup.com
4.5

GoHookup.com

Sveriges bästa sida för Hookups och Engångsligg.
Testa Nu
Testa GoHookup Nu

GoHookup är extra populär bland yngre tjejer i Sverige. Det är en av Sveriges bästa sidor för Hookups och Engångsligg. Testa Helt Gratis.

Fördelar

Snabba ligg

Snygg design

Gratis funktioner

Säker sida
Nackdelar

Kan ta tid att tjäna mynt

GoHookup.com tar Tinders plan att hjälpa singlar hitta hookups eller engångsligg snabbt och enkelt, och gör det mycket bättre och enklare. Visste du att det finns flera hundra tusentals singlar på GoHookup.com redan nu i 2021? Vet du varför? För att det är gratis att testa och enkelt att använda.

GoHookup, Översikt

Intresserad av ett hookup? Det är inget att vara blyg över, ibland behöver vi alla bara något enkelt och snabbt för att verkligen känna att vi fortfarande lever. Förr i tiden behövde man smyga runt för detta, men nu har saker ändrats. Det är nu 2021 och webbplatser så som GoHookup.com finns, där engångsligg och knullkontakter är enkla att hitta.

Vad är GoHookup.com?

Även fast GoHookup är stora inom deras bransch, har sidan inte funnits speciellt länge. De lanserade sin sida år 2018 och har verkligen ändrat på hur svenskar ser på dejting och engångsligg. Det är tydligt att de har lyckats med sin plan.

Är GoHookup Sveriges bästa sida för hookups?

Plattformen är mycket enkel att använda på alla typer av enheter. GoHookup kommer att visa dig potentiella träffar och enkla möten på en gång när du loggar in. Du kan meddela personer du är intresserad av enkelt via chatten, denna chatt kan användas gratis till viss mån, men om du tänker chatta med flera personer behöver du köpa olika myntpaket. Du kan även få dessa mynt helt gratis på olika sätt. Mer om detta nedan.
Om du hittar någon du gillar, kan du lägga till dem i dina favoriter. På så sätt kan du hitta dem enkelt igen i framtiden.
Hittills verkar GoHookup.com vara rätt simpelt, eller hur? Det blir ännu bättre när du förstår att de även har en del där du kan läsa bloggar, lära dig om hjälpfulla tricks och knep för att få snabba träffar.

Skapa konto på GoHookup.com

De flesta hookup-sidorna som dessa har en lång och irriterande process för att skapa konton. Det här är inte sant på GoHookup. GoHookup göt det mycket enkelt för användare att skapa konton, det krävs bara ett namn, profilbild och beskrivning och så vipps, har du ett helt nytt och gratis konto.
När du har skapat ett konto så kommer du att få ett e-postmeddelande som ber dig om att klicka på en länk för att verifiera ditt konto. När du gör detta kommer du att få gratis mynt som du kan använda på sidan.

Användarna

Om du letar efter lite spänning i livet, är GoHookup precis vad du behöver. De har flera miljoner medlemmar som är aktiva varje dag. Det bästa med sidan är att medlemmar finns i många olika länder, men viktigast för svenskar är givetvis att det även finns massor i Sverige. Det är mycket enkelt att hitta snygga singel-tjejer nära dig, med samma sexuella intressen och fantasier som du har. Om du letar efter en man eller kvinna, bör du tänka på att GoHookup har fler tjejer än killar, vilket gör det enkelt för män att hitta en träff. Du kommer även upptäcka på GoHookup att det finns tjejer i många olika åldrar, vilket kan vara en bra sak för många. Om du är sugen på en ung tjej, så finns det, det finns även många milfar vilket är mycket populärt bland unga män.

Hur säkert är GoHookup?

Säkerhet är mycket viktigt när du letar efter ett hookup. Tack och lov har GoHookup en av internets säkraste sidor. Personer som inte är registrerade kan inte se användares profiler alls, och din privata information är alltid privat.
Man ska heller inte glömma att just för att GoHookup är så pass populär, kan det ju hända att någon du känner kanske också använder samma sida. Därför kan du dölja din profil eller bilder för personer du inte vill ska se den. Du kan både lägga upp offentliga och privata bilder.
På tal om säkerhet, GoHookup har även en mycket stark SSL-kryptering. Vilket betyder att du aldrig kommer att bli hackad. Det här är något viktigt, GoHookup har aldrig någonsin blivit hackade. Inga uppgifter har någonsin läckt, till skillnad från Ashley Madison t.ex.

Design

GoHookup är inte bara rolig att använda, den erbjuder även en snygg design och gränssnitt. GoHookups färger är mycket bekväma att titta på, vilket är något som inte stämmer på konkurrenters webbplatser.
Det finns dock en sak som inte är så bra, GoHookup har ingen app. Men detta är inget större problem eftersom att deras webbplats fungerar perfekt i din mobils webbläsare, precis som en app!

GoHookup är även känd för att den uppdateras regelbundet. Teamet bakom GoHookup arbetar ständigt på att förbättra sin plattform. Om du någonsin hittar ett problem med sidan, är det troligt att problemet redan håller på att fixas.

Du kan även använda GoHookup i 26 olika språk. Dessa språk inkluderar:

 • Spanska
 • Norska
 • Danska
 • Turkiska
 • Engelska
 • Portugisiska
 • Hindi
 • Afrikaans
 • Ungerska
 • Franska
 • Tyska
 • Finska
 • Grekiska

Vad kostar GoHookup.com?

Om du tittar på andra hookup-sidor eller dejtingsidor, kommer du märka att många av dem kostar en hel del och kan oftast kräva långa prenumerationsavgifter, 3-6 månader ibland. Du kan även behöva köpa extra krediter på dessa sidor för att använda vissa funktioner. Så funkar dock inte GoHookup.com, där alla funktioner är helt gratis när du testar sidan eftersom att du får gratis mynt som du kan använda till allt.
För att fortsätta använda GoHookup.com kommer du att behöva skaffa fler gratis mynt, eller köpa större paket så att du kan komma igång snabbare. Du kan göra många saker för att få gratis mynt, t.ex. logga in en gång om dagen, verifiera din e-postadress, lägga upp bilder och annat.
Generellt verkar det som att GoHookup.com är billigare än de flesta andra liknande tjänsterna.

Betalningar

Ofta gillar inte folk att betala på dejtingsidor. Många brukar tro att deras privata uppgifter kan bli offentliga för ägarna av webbplatsen. Men det här är inget du behöver oroa dig över på GoHookup. Den här sidan har samma typ av kryptering som militären använder. Det betyder alltså att dina betalningsuppgifter alltid är säkra.
Bara så att du vet, finns det även verifierade portaler för kortbetalningar, vilket fastställer att dina uppgifter inte samlas av tredje parter.

Kundtjänst

Du kanske en dag behöver lite hjälp, eller hur? Man vet aldrig. Tack och lov finns det flera sätt som du kan kontakta GoHookups kundtjänst på. Du kan antingen skicka dem ett e-postmeddelande eller ringa direkt till dem. Deras kundtjänst talas väldigt många olika språk så de kan hjälpa dig, vem du än är, var du än är från.

Radera konto

Du kanske har träffat en perfekt tjej som är intresserad av att träffas regelbundet. Innan du raderar ditt konto kanske du kan överväga att istället inaktivera det. När kontot har inaktiverats kommer din information att tas bort från sidan, och ingen kommer att kunna hitta dig tills du har aktiverat det igen.
För att radera ditt konto, gå till inställningar, profil, och sedan klicka på “radera mitt konto”. Till skillnad från GoHookups konkurrenter, behöver du heller inte betala en avgift för att ta bort ditt konto. Det tar bara några sekunder.

Slutsats

GoHookup är en av de största namnen inom engångsliggs- och hookup-världen. Även fast de bara funnits i två år, har de snabbt blivit en av de mest pålitliga tjänsterna i världen. Sidan har miljontals användare så det verkar definitivt som att den gillas och uppskattas av många personer. I Sverige specifikt verkar den vara extra populär bland yngre tjejer, vilket är ett stort plus för oss!

Om du är sugen på att testa GoHookup.com kan du besöka deras webbplats nu och skapa ett konto helt gratis!


GoHookup.com
Bäst på Hookups
GoHookup hjälper alla svenskar hitta hookups och engångsligg.
Testa Nu
Testa GoHookup Nu
4.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
4.5 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
  en_GBEnglish