Kinky18.net – Dejting för dig med fetischer
5.0

Kinky18.net – Dejting för dig med fetischer

Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
Testa Nu
Testa Adultkick Nu

Det vara svårt att hitta en dejtingsida för dig med speciella fetischer. Du bör då ta en titt på Kinky18.net, här har du en sida som har skapats just för dig

Fördelar

Bäst för Fetischdejting

Hitta en mistress

Snyggast brudar (bevisat)
Nackdelar

Kundtjänsten är otydlig

Det vara svårt att hitta en dejtingsida för dig med speciella fetischer. Du bör då ta en titt på Kinky18.net, här har du en sida som har skapats just för dig.

Är Kinky18 en bra sida för fetischer?

Först och främst, kan man faktiskt hitta likasinnade på Kinky18?

Ja det kan du faktiskt! Den här sidan försöker inte dölja vad den handlar om, eller vem den är till för. Det här betyder att om du skapar ett konto på sidan vet sidan precis vad det är du är ute efter. Som resultat av detta kan Kinky18 hitta rätt personer åt dig riktigt snabbt och enkelt.

Som en bonus kräver sidan inte heller att du bara behöver fokusera på just en fetisch. Istället är du upp till dig att visa upp och dela med dig av vilka fetischer du har och vad du är intresserad av. Det här gör det mycket enklare att hitta en match.

Var finns Kinky18?

Kinky18 finns faktiskt tillgängligt över hela världen! Den är dock mest populär i delar av Europa och USA. Men det finns användare i andra länder såsom Indien och Brasilien.

Det här är faktiskt en mycket bra sida för er som gillar att resa eller som reser mycket med jobbet och vill ha lite kul i nya städer och länder. Det spelar ingen roll om du är på semester eller är på affärsresa, du kommer att hitta en match på Kinky18 på nolltid oavsett.

Hur ser användarna på Kinky18 ut?

Vad som är så bra med Kinky18 är att det finns många olika typer av användare. Det finns män, kvinnor, par och transpersoner. Du kan även välja vilka av dessa som du faktiskt vill träffa. Det här kommer att du hjälpa dig hitta en träff snabbare och enklare.

Som vi nämnde kommer du inte att ha problem med att hitta personer precis som du på Kinky18.net. Alla är riktigt öppna om vilka de är och om deras fetischer, ingen kommer att döma dig. Det här gör det mycket enklare för medlemmar att kunna ha öppna konversationer om äkta känslor, samt att hitta perfekt person för just dem!

Skapa ett konto på Kinky18.net

På Kinky18 kommer du att komma till kritan rätt snabbt. Att skapa ett konto tar bara tre steg. Efter detta kan du börja bygga din profil.

Till att börja med kommer du att behöva skriva in lite grundläggande information på sidan. De kommer att behöva bevis på att du är över 18 år gammal och de kommer att be om din plats och vilken typ av person du är intresserad av.

Sidan kommer att be dig att verifiera din e-postadress. Genom att göra detta kommer du att verifiera din profil samt din identitet. Det här berätta för sidan samt andra medlemmar att du är en riktig person. Det markerar dig även som en säker individ vilket kommer att ge dig flera meddelanden och träffar.

Efter verifieringen kommer du att vara helt redo att börja med din profil. Nu är det upp till dig att välja hur lite eller hur mycket information som du vill dela med dig av. Kinky18 föreslår att du lägger upp minst en bild och lite grundläggande information för att få andra att bli intresserade av dig.

Kom ihåg att hålla personliga uppgifter såsom ditt fullständiga namn, adress, etc borta från din profil.

Matcha med andra medlemmar

Det finns några olika sätt att matcha med andra medlemmar på. Ett sätt innefattar att du bläddrar bland profiler som bor nära dig. Om du är intresserad av någon, då kan du skicka ett meddelande till dem. Eller så kan du markera deras profil som intressant och sedan gå tillbaka till den senare.

Ditt andra alternativ är Speed Dating. Här visas du flera profiler efter varandra. Du kan välja att gilla eller neka varje profil du ser. Det här system liknar systemet som Tinder använder.

Vill du kanske veta om eller vem det är som har besökt just din profil kanske? Då kan du gå till fliken “Viewed me”. Där kommer du att se en lista över personer som har besökt just din profil. Det är sedan upp till dig att bestämma om du vill meddela dem eller ej.

Kostnad och betalning

Är du less på att slösa pengar på dejtingsidor utan att du ens får något från det? Det här är precis vad Kinky18 står ut från mängden.

Å andra sidan kommer du att känna dig mer exklusiv och säker på en betald dejtingsida. Men du behöver inte oroa dig för att du ska spendera för mycket pengar på den här sidan, för Kinky18 har inga återkommande avgifter varje månad såsom t.ex. Happy Pancake.

Istället behöver du endast betala för de meddelanden du skickar till andra medlemmar. Du köper en särskild mäng mynt, och sedan använder du dessa mynt för att skicka meddelanden på sidan.

Ditt antal mynt minskas varje gång mynten spenderas, vilket betyder att du kan ta en paus från sidan under en längre tid utan att några pengar kommer att dras alls!

Säkerhet och sekretess

Alla är inte lika öppna med deras livsstil. Därför är det viktigt att tänka på säkerhet och sekretess när du skapar ett konto på en fetisch-sida såsom Kinky18.net.

Du kan vara lugn eftersom Kinky18 skyddar all din information 24/7. Företaget ber inte om privat information såsom ditt fullständiga namn eller adress. Därför kommer dessa detaljer aldrig att kunna läcka, precis som det som hände med Ashley Madison för några år sedan.

Du har även alternativ att göra vissa av dina bilder suddiga. På så sätt kan välja att endast visa dina bilder för ett mindre antal medlemmar, och inte alla.

Är Kinky18 sidan för dig?

Kinky18 är faktiskt en riktigt bra dejtingsida för personer med fetischer. Om du letar efter likasinnade men fortfarande bryr dig om din säkerhet och integritet, då är det en perfekt sida för dig.


Kinky18.net
Kinky och Fetischer
Testa Nu
Testa Adultkick Nu
5.0
Registrering
5.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
5.0 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish