Pure.app Sverige
3.3

Pure.app Sverige

Anonyma hookups och engångsligg
Testa Nu
Testa Pure Nu

Anonyma hookups och engångsligg

Fördelar

Väldigt säker

Anonym
Nackdelar

Rätt så dyrt

Inte många användare

Letar du efter ett enkelt och snabbt engångsligg? Om det stämmer så kanske du har hört talats om Pure App och undrat hur det fungerar? Viktigare än så dock, kanske du undrar om Pure App faktiskt fungerar, eller om det är säkert?

Alla dessa frågor har besvarats i recensionen nedan.

Vad är Pure?

Trots dess namn är Pure en app som endast är till för engångsligg. Hela idén bakom Pure appen är att hitta personer baserat på deras fysiska utseende så väl som deras sexuella kompatibilitet. Pure är endast till för snabba träffar eller engångsligg.

Vad gör Pure speciellt?

Vad som får Pure att stå ut från mängden är hur de hanterar engångsligg. En sak är att det är rätt tydligt när man använder Pure appen vad den är till för. En annan sak är att appen faktiskt har skapats för att just underlätta snabba träffar, vilket betyder att det inte finns några missförståelser mellan parter.

Appens design är även ganska ovanlig. Dess reklam, matchning och chatten… allt ser väldigt unikt ut. Så om du letar efter ett nytt och intressant sätt att träffa samt snacka med personer på, kanske Pure är perfekt för dig.

Hur fungerar Pure?

Även om du har använt andra dejtingsidor eller -appar förut, kanske du fortfarande kommer ha svårt att förstå Pure. Till att börja med så skapar du inte riktigt en egen profil. Istället behöver du skapa reklam åt dig själv. Det här betyder att du lägger upp en bild och lite text som representerar vad du är intresserad av.

Sedan behöver du bara vänta på att någon matchar med dig. Du kan sedan börja chatta med dessa nya personer och se vad som händer.

Pure använder sig av platsfunktioner. Det här betyder att Pures app använder din telefons GPS för att leta efter personer nära dig. Om du ändrar din plats kommer då appen att automatiskt ändra platsfunktionerna.

Användarna

Vad för typ av personer använder Pure? Man bör tänka på att Pure är vanligast i USA, men är även populärt i vissa Europeiska länder. Det finns inte en exakt siffra på hur många användare som är aktiva. Men appen har laddats ner 7 miljoner gången på App Store och en miljon gånger på Google Play store.

Antalet nedladdningen behöver dock inte betyda speciellt mycket. Varför? Det är för att det som spelar roll med en sån här app är hur många som använder den aktivt. Eftersom Pure inte är lika populär som andra dejtingsidor, t.ex. Spotgee.com, har den inte speciellt många användare per region.

Därför kommer du att behöva bo i en större stad med många invånare för att Pures app ska kunna hitta någon åt dig. Annars kan du behöva söka rätt så länge. Du bör även tänka på att det finns många fler män än kvinnor på Pure. Vilket kan göra det svårt för män att hitta någon.

Man bör även tänka på att Pure har en hel del eskorter som gör reklam för sig själva, vilket man inte alltid förväntar sig på en dejtingsida.

Skapa konto på Pure i Sverige

Det första steget handlar om att ladda ned appen. Sedan kan du registrera i appen via ditt konto hos Apple eller Google. Appen kräver inte att du använder din e-post. Sedan behöver du skapa ditt konto.

Grejen med Pure är att du inte har ett permanent konto. Istället så skapar du en annons åt dig själv varje gång du loggar in. Goda nyheterna är att det här är mycket enkelt och kräver bara en selfie och lite information om dig själv.

Efter 24 timmar eller om du loggar ut, kommer din annons och associerad chatt att tas bort automatiskt. Efter detta kommer du att behöva börja om från början igen.

För att skapa en annons behöver du ladda upp en bild och förklara lite kort vad det är du är ute efter. Den här informationen läggs sedan upp offentligt.

Att använda Pure

Även fast Pure-appen är annorlunda från andra appar, är dess funktioner rätt enkla att förstå. Det finns inte överdrivet många funktioner eller knappar som du behöver komma ihåg. Tack vare detta kommer du att lära dig hur appen fungerar rätt snabbt.

Appen känns dock faktiskt väldigt modern. Så förbered dig på många roliga karaktärer och meddelanden.

Matcha och kommunicera

När du känner dig redo att försöka hitta någon, kommer du att visas din feed. Här kan du se vem som är online just nu. Du kommer att se andra personers annonser och det är upp till dig att visa huruvida du gillar eller inte gillar någon annans profil. Vilket du gör genom att klicka, eller inte klicka på “Gilla”.

Just nu kommer du dock att behöva vänta på att någon annan gillar dig tillbaka innan du kan komma igång med en chatt. Dina gillningar kommer att gälla i 24 timmar, men kommer att löpa ut innan dess om du loggar ut från appen. När någon annans matchar med dig kommer du att ha alternativet att smsa dem eller videochatta.

Videochatten på Pure är lite annorlunda från andra dejtingappar. I många fall är det faktiskt rätt sexuellt. Så anything goes på Pures videochatt kan man säga. Tack och lov är det möjligt för dig att hålla din identitet hemligt.

Du kan använda en virtuell mask eller t.om. göra ditt ansikte suddigt. Och om masken eller suddiga ansiktet av någon anledning slutar fungera, kommer hela videon att bli suddig istället. Perfekt för dig som vill vara anonym.

Kostnad och betalningsalternativ

Pure är endast gratis för tjejer. Om du är en kille kommer du att behöva betala en prenumerationsavgift. De goda nyheterna är att du får en 3 dagars gratis testperiod. Du behöver dock fortfarande mata in dina betalningsuppgifter när du skapar konto.

Det finns fyra abonnemang att välja bland: 

  • En vecka: 110 SEK 
  • En månad: 220 SEK
  • Tre månader: 434 SEK 
  • Ett år: 550 SEK 

Tänk på att priserna ovan kan ändras när som helst. Så kontakta alltid webbplatsen direkt för att se vad de aktuella priserna är.

Abonnemangsavgifterna täcker dock inte alla avgifter. Om du vill använda Instant Chat eller bli nämnd King of the Hill kommer det att kosta extra.

När det kommer till betalningsalternativ kan du för tillfället endast betala med kända kredit-/betalkort. Du behöver uppge dina uppgifter när du skapar ett konto och du kommer att debiteras när din testperiod är över. Det är viktigt att komma ihåg att bara för att du tar bort appen så kommer ditt abonnemang inte att avbrytas.

För att avbryta ditt abonnemang, behöver du gå till App Store eller Google Play store och avbryta ditt abonnemang där. Du kommer att  behöva göra detta minst 24 timmar innan din prenumeration debiteras igen, annars kommer du att behöva betala ytterligare en gång till.

Säkerhetsåtgärder

En fördel med Pure är att appen har otroliga säkerhetsåtgärder. På så sätt finns det flera olika åtgärder som ser till att din identitet hålls hemlig.

Till att börja med kommer alla bilder, videor och meddelanden att tas bort automatiskt från både din chatt och din partners chatt när ni har avslutat er dialog. Det finns även alternativet “Självförstörelse”. Det här betyder att en bilden kommer omedelbart att tas bort när den andra parten har öppnat den.

Om någon försöker ta en skärmdump på en bild du har skickat, kommer du att bli meddelad om detta.

Chatten övervakar även specifika ord. Det här betyder att systemet håller koll på ord som oftast används av kriminella och lurendrejare. Om någon använder dessa ord, kommer du att meddelas om detta med. Det här kan hjälpa dig att hålla koll på hur saker fungerar, och vad man bör över vaksam över.

Slutsatsen

Så, är appen Pure bra för dig som svensk? Är det en bra app för engångsligg eller “hookups”? Tja, det är svårt att säga. Pure är långt ifrån att vara lika populär som andra dejtingappar. På grund av detta finns det mycket färre personer som använder appen såklart. Det här stämmer extra väl i mindre städer och mindre tätbebyggda områden.

Pure är heller inte hur billigt som helst. Utöver att betala en abonnemangsavgift, behöver du även betala för andra extra saker i appen. Allt detta kan kosta en hel del i slutändan. Men det kan fortfarande vara värt att testa, tycker vi på Datenow.se i alla fall.


Pure.app
Anonymt
Intressant app, anonyma engångsligg.
Testa Nu
Testa Pure Nu
3.0
Registrering
3.0
Enkelt att träffa någon
4.0
Kvalitet på profiler
3.0
App
3.3 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish