Är Adult Friend Finder en scam?

Slutsatsen som vi har kommit fram till är att Adult Friend Finder inte är en perfekt sida. Men det kan vara ett bra alternativ för dig som är less på Tinder eller Badoo

När folk försöker hitta de mest populära dejtingsidorna kommer många sidor att dyka upp, för yngre människor kan Tinder vara populärt, men Adult Friend Finder verkar också dyka upp en hel del.

Det här kan vara lite oväntat för många, eftersom Adult Friend Finder faktiskt inte är så stor, speciellt inte i Sverige.

Så är det en scam eller inte?

Adult Friend Finder har samma sorters funktioner som många andra sidor, problemet är bara att antalet fejkprofiler kan göra det svårt att hitta en äkta träff. Såklart har sidan även riktiga profiler, och många träffar sina nya engångsligg just via den här sidan. Men problemet är antalet fejkprofiler, det finns för många.

På sidor som t.ex. Spotgee.com kommer du snabbt att se hur stor skillnad det är på kvalitet, på Spotgee.com finns det inga fejkprofiler alls, vilket tydligen är något att skryta om? Man kan väl tycka att det inte är något speciellt? Men tyvärr så har Adult Friend Finder bevisat att det är en tragisk verklighet.

Användarvänlighet och gränssnitt

Något som inte alla nämner när man snackar om dejtingsidor är just hur enkelt det är att använda en sida. Hur ofta har du varit på en sida som kräver en prenumerationsavgift eller har massor av spam eller reklam? Detta är tyvärr något som uppstår allt för ofta på Adult Friend Finder. Inte som på Spotgee.com, där det istället är gratis att skapa ett konto och prata med tjejer.

Det kan vara enkelt att skapa ett konto på Adult Friend Finder, visst, men allt är inte positivt bara för att de lurar in dig så pass enkelt.

Hur många användare finns det på Adult Friend Finder?

Det här är även något man bör tänka på såklart. Hur många använder faktiskt sidan? Det finns såklart många dejtingappar som ser väldigt bra ut på ytan, men i själva verket finns det ingen som använder appen, och därför finns det ingen poäng.

Om du planerar att använda Adult Friend Finder kommer du dock ha ganska enkelt att hitta personer att träffa, även i mindre städer och byar.

Är Adult Friend Finder säker?

Det här är en ganska vanlig fråga med dejtingsidor i allmänhet. Stort sett så finns det ingen dejtingsida som är 100% säker. Men det kan vara svårt för ägarna av sidan att kontrollera detta, det är bara något man behöver acceptera. Om du träffar någon på Tinder och när du vaknar så är din mobil och dator borta, vem ska man skylla på?

Sidor som Tinder, Badoo och Adult Friend Finder kan vara säkra om du har tur, men Spotgee.com t.ex. är den enda sidan som kräver ID-verifiering, vilket gör allting mycket säkrare för alla inblandade. På så sätt kommer ingen att våga göra något olagligt eftersom att det är så enkelt för dig och sidans ägare att spåra brottslingen.

Har Adult Friend Finder en app?

Många personer använder såklart appar istället för hemsidor, det är såklart för att alla har en telefon i handen oavsett vad. Ja, Adult Friend Finder har en app som både funkar på IOS och Android. Men det verkar som att även fast det går att använda deras sida en del utan kostnad, så måste man betala en hel del för att kunna använda deras app. Så det kanske inte är värt att skaffa appen. Vissa dejtingsidor har även en perfekt utformad webbplats för dig som använder din telefon, så en app behövs egentligen inte alltid.

Slutsatsen, är Adult Friend Finder värt det?

Slutsatsen som vi har kommit fram till är att Adult Friend Finder inte är en perfekt sida. Men det kan vara ett bra alternativ för dig som är less på Tinder eller Badoo. Men med tanke på deras brist på säkerhet och deras stora antal fejkprofiler så måste vi ändå rekommendera Spotgee.com istället. Vi nämnde den här sidan tidigare i artikeln men vi måste nämna den igen. Vi har testat Spotgee mycket utförligt, vi har nu efter en längre tid förstått att det finns inget som egentligen kan jämföra sig med Spotgee.

Men såklart fungerar livet och dejting väldigt olika för olika människor, det bästa är alltid att testa själv och fatta sina egna beslut. Eller hur?

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish