Ashley Madison? Ingen Chans – Swipe-Affair.com Funkar Bäst

Nybörjare ser Ashley Madison som en av de bästa sidorna som finns. Men folk som har testat många dejtingsidor vet även att det inte stämmer

Om du är någon som letar efter en het och snabb träff, behöver du inte oroa dig. Det är år 2020, och folk leker runt och har enkla träffar och lösa relationer oftare och oftare. Vissa träffar nya personer på en bar eller restaurang, men internet gör bör allt sånt här enklare och snabbare. Men problemet med många dejtingsidor är just fejkprofiler, vilket Ashley Madison har ett stort problem med.

Nybörjare ser Ashley Madison som en av de bästa sidorna som finns. Men folk som har testat många dejtingsidor vet även att det inte stämmer, Ashley Madison är inte en bra sida. Folk börjar förstå mer och mer att mindre sidor så som Swipe-affair.com är där man hittar någon snabbt och enkelt.

Vad kan du förvänta dig av Swipe-Affair.com?

Swipe-affair vill göra det enkelt för dig att hitta någon att ha kul med. Det är en känd sida för snabba engångsligg. Men Swipe-affair hjälper dig inte bara med heta nätter. Du kan även använda sidan för att hitta förhållanden och härliga dejts. Vi vill heller inte glömma att säga att Swipe-affair är en väldigt bra sida för swingers!

När det kommer till Ashley Madison, finns det inte mycket att förvänta dig, sidan är till för snabba träffar, men fungerar det verkligen så enkelt? Från vår erfarenhet är det mycket snack och lite verkstad.

Vem kan du träffa på Swipe-Affair.com?

Både Ashley Madison och Swipe-affair säger att deras åldersgräns är 18 år. Men Ashley Madison är kända för att låta minderåriga ta del av deras tjänster. Ett konto som tillhörde en 15 årig tjej från Kanada hittades på deras sida år 2013. Det har hänt flera gånger att minderåriga pojkar och tjejer har använt deras tjänst, vilket säger en hel del om hur bra deras system är.

Swipe-affair har stränga regler om vem som får använda deras sida. Hittills har inga minderåriga pojkar eller tjejer smitit in i deras system. Du kommer även se på Swipe-affair att de har en jämn blandning av män och kvinnor. Det här kommer definitivt att hjälpa dig hitta din perfekta partner, eller ligg.

När det kommer till Ashley Madison, är det inte lika jämnt mellan de två könen. Du kommer att förstå snabbt att det finns mycket fler män än kvinnor på sidan. Eftersom att sidan är så pass populär, kommer även antalet nya män på sidan att fortsätta att öka.

När det kommer till dejtingsidor, kommer du någon gång att stöta på fejkprofiler. Eftersom att Ashley Madison är så pass populärt, finns det massor av fejkprofiler. Många säger även att sidans ägare själva har placerat dessa fejkprofiler på sin egna sida. Swipe-affair är väldigt strikta när det kommer till detta, alla fejkprofiler tas bort på sekunder.

Skapa konto

Det är helt gratis att skapa ett konto på Swipe-affair. Du kommer att behöva välja ett användarnamn, och ange kön, plats och intressen. När du har lagt till din e-postadress kommer du att kunna använda plattformen omedelbart.

När ditt konto är färdigt kan du gå vidare. Men om du inte fyller i profilen med bilder och snygga beskrivningar, kommer tjejer på sidan inte förstå hur du är som person!

Du behöver dock inte oroa dig över att din information hamnar i fel händer. Swipe-affair.com låter dig dölja särskild information om du inte känner dig bekväm med att dela med dig. Du kan även dölja särskilda bilder. Och bara visa upp dem för vissa personer.

När din e-postadress har verifierats, kommer du att kunna börja hitta din perfekta träff. Det är riktigt enkelt att skapa ett konto på Swipe-affair, det tar faktiskt mindre än 5 minuter! Och om du gillar att vara anonym, bör du veta att din information inte visas för någon, om du inte vill det.

Ashley Madison är också ganska snabb på att skapa konton. Men de verkar ställa lite för många onödiga frågor. En sak som du kommer att bli tvingad till att svara på är civilstånd. Om du är gift och försöker hitta en älskarinna, är ju detta något du vill göra i hemlighet.

Använda sidan

Om du är tjej, kan du använda Ashley Madison gratis. Men som du kanske redan vet, är majoriteten av användarna män. För att använda sidan behöver du få tag på krediter, eller mynt. Dessa används för att meddela andra och få till träffar.

Du kan även skapa listor. Detta är helt gratis, så du kan spara alla dina favorittjejer. Den här funktionen är rätt bra, men vi ser inte mycket anledning till att använda den. Plattformen låter dig även skicka flörtar även om du inte betalar för sidan. Men det här är inget bra sätt att kontakta personer på, de flesta tjejerna kommer att ignorera din flört.

För att använda Swipe-affair, kommer du att behöva mynt (krediter). Dessa mynt är inte gratis bara för att du är tjej, det kostar för alla. Vad som är bra med det här systemet är att du kan få gratis mynt från att göra vanliga saker. Du får mynt från att verifiera din e-postadress, fylla i din profil och lägga till bilder. Grädden på moset är att du kan även få mynt från att bara logga in.

Generellt så gillar vi dejtingsidor som har system där du bara betalar när du är aktiv. Du köper krediter och använder dem när de behövs, helt perfekt enligt oss! Sidor som eHarmony och Match.se tar ungefär 600kr per månad. Detta är ett lite löjligt högt pris!

Eftersom att du bara betalar för sidan när du är aktiv, behöver du inte oroa dig över att vara inloggad så ofta som möjligt. Det här är i synnerhet sant för Swipe-affair eftersom att deras system är billigare än Ashley Madison. Båda dessa har inga månadsavgifter, så du behöver inte oroa dig över bindningstider eller att du glömmer bort en automatisk betalning.

Swipe-affair är inte bara billigare, men du kan även använda sidan kostnadsfritt. Allt du behöver göra för att få tillgång till gratistestet är att logga in.

Hur säker är Swipe-affair?

Du behöver inte vara en aktiv medlem på en dejtingsida för att komma ihåg vad som hände med Ashley Madison. De hackades nämligen år 2015, och den här händelsen var överallt på nyheterna. Det här är mycket förvånande eftersom att sidans ägare har alltid skrytit över deras säkerhetssystem, men tydligen verkade det inte som att detta var sant?

I juli 2015, tog Impact-teamet över sidan och tog kontroll över användardata. De gjorde kopior och hotade att göra uppgifterna offentliga om inte sidan stängdes ner. Den här gruppen gillade inte att sidan uppmuntrade till otrogenhet. Som du kanske förstår, gick inte Ashley Madison med på villkoren. Vilket ledde till att gruppen gjorde mer än 60 GB uppgifter tillgängliga för allmänheten. Det här ledde till att många relationer tog slut världen över. Det här betydde att hustrur, män och flickvänner kunde hitta deras partner på användarlistorna. Det har nu gått 5 år och sidan har fortfarande inte återhämtat sig. Många håller sig borta från Ashley Madison precis av det här skälet.

Swipe-affair.com har funnits ett tag nu. Men de har aldrig genomgått ett dataintrång eller hack. De hävdar att de erbjuder en krypteringsnivå i samma grad som militären använder, och det här verkar vara sant.

Båda sidorna har mycket starka Integritetspolicyer. Det här är väldigt bra eftersom att du kommer veta exakt vad som händer med dina uppgifter. Med det sagt, är vi inte ett jättestort fan av Ashley Madisons policy. Om du jämför den med Swipe-affairs kommer du att upptäcka att den inte är speciellt enkel att läsa. Det här kan leda till missförståelse och att Ashley Madison fuskar med reglerna, eller säljer din information.

Något du kommer att uppskatta med Swipe-affair är att de är mycket strikta med aktiviteter som inträffar på sidan. De har ett övervakningssystem som endast tillåter pålitliga personer att använda sidan. Som vi har nämnt, är de mycket snabba med att avlägsna problem. Om du anmäler någon som gör något fel, kommer de att straffas omedelbart.

Enkelt att använda

När det handlar om hur enkelt det är att använda en dejtingsida, så vinner Swipe-affair rätt så stort. Vi älskar hur modern och snygg dess design är. Sidan har en meny som är enkel att navigera med. Men det här betyder inte att Ashley Madison är omöjlig att använda, vi tycker bara inte att den är lika bra.

Ashley Madison har dock en app. Men appen tar upp otroligt mycket utrymme. Din telefon kan bli full rätt så snabbt. Swipe-affair.com finns tillgängligt direkt i webbläsaren och tar inte upp något utrymme alls, samt är riktigt snabb att använda. Sidan erbjuder även samma funktioner som om du använde din dator. Plattformen blir även mer och mer populär hela tiden, vi förväntar oss definitivt en app snart.

Vi tycker även att deras hjälpcenter är bra. De svarar på alla frågor och är mycket hjälpsamma. Det här är speciellt bra när du har bråttom och inte har tid för irriterande kundtjänstsamtal.

Sista tankar

Så, vad tycker du själv? Även fast Ashley Madison är en större sida, tror vi inte att de är lika bra som Swipe-affair. Swipe-affair må vara okänd, men resultat som vi har sett från sidan bevisar att den är i världsklass. Den största fördelen med Swipe-affair är ur säker sidan är. Ashley Madison gick tillbaka flera år i sin utveckling efter de blev hackade, och användares information läcktes. Det här har fått hela världen att undvika sidan, så om säkerhet är ett bekymmer, bör du hålla dig borta från Ashley Madison.

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish