Coronavirus gör dejting på nätet mer populärt under “självisolering”

Det råder ingen tvekan om att hela mänskligheten ser ut att genomlida en av de allra svåraste perioderna. Utbrottet av coronaviruset i Kina någon gång under december 2019 har bokstavligt talat ställt allt på huvudet. Corona har idag spridit sig över hela världen och har orsakat stor rädsla och osäkerhet hos miljontals människor över hela jorden. I Kina och nu Italien har tusentals människor dött och viruset fortsätter sin förödande smittsamma färd. Med tanke på den här dystra situationen har de respektive regeringarna inget annat val än att införa en total nedstängning av allt.

Då viruset snabbt sprider sig från människa till människa kan social distansering vara det enda sättet att kontrollera viruset på. Nedstängningen och självisoleringen kommer definitivt inte ha den önskade effekten om den bara gäller för en eller ett par dagar. Den kan pågå i veckor och till och med månader och detta är det sorgliga faktumet. Sådan självvald isolering och social distansering är faktiskt en ganska jobbig sak. Människor är av naturen sociala varelser och de gillar att hålla kontakt med familjemedlemmar, släktingar, vänner, kolleger och grannar. Män och kvinnor tycker om att träffa varandra rent personligt och bygga upp förhållanden som kanske kan leda till kärlek och äktenskap. Då detta har blivit extremt svårt och kanske till och med omöjligt i den situation vi nu befinner oss i har det under självisoleringen skapats en topp för dejtingsidor på nätet och det finns uppenbarligen berättigade skäl till det.

Påtaglig förbättring för trafiken på Dejtingsidor

Oavsett om det är sidor som Flirtila eller någon annan känd sida, har det verkligen skett en ökning av trafiken till nästan alla dejtingsidor. Det verkar inte som det blir något snabbt slut på de faror som coronaviruset orsakar och det ser definitivt ut att bli en långvarig historia. Därför har singlar inget annat val än att hitta på ofarliga sätt att komma i kontakt med andra. I själva verket har efterfrågan på onlinedejting ökat rejält, både nationellt och internationellt.

De länder som har drabbats hårt av coronavirus som exempelvis Kina, Italien, Spanien, Frankrike och USA är de länder där man ser en stor ökning i efterfrågan på onlinedejting. Även om ökningen finns i alla amerikanska städer, har den varit ganska stor i vissa stater som New York, Washington och Kalifornien. Detta har också hänt i andra städer och regioner i Kina, Italien, Frankrike och Spanien. Detta är ganska begripligt eftersom det skulle vara alltför svårt och till och med omöjligt för tusentals människor att sitta i karantän inom hemmets fyra väggar.

Låt oss se på lite siffror

Enligt vissa forskningsbaserade siffror har cirka 82 procent av singlarna inte haft något annat val än att använda sig av dejting på nätet på grund av coronavirusets utbrott. Siffror ser ännu intressantare ut om vi tittar närmare på dem. Endast fem procent av de intervjuade ansåg att det skulle vara bra att träffa personer rent konkret för en dejt. Ungefär trettio procent menade att de höll till på sidor som Flirtia för att finna en potentiellt långvarig partner. Avsikten är att om möjligt starta långvariga förbindelser. De skulle vilja använda den här tiden och situationen för att befästa förhållanden, förstå varandra bättre och slutligen träffas på riktigt när allt blir mer normalt igen. Nästan 50 procent av alla som dejtar på nätet tror att de vill dejta i sådana här svåra tider av någon särskilt anledning. De vill lära känna de människor de har blivit vänner med på nätet. Dessutom. 60 procent av de som hade tillfrågats föredrog även dejting på nätet till och med innan coronavirusets utbrott blev till den verklighet som vi nu ser.

Det hjälper mot ensamhet

Det råder ingen tvekan om att ett av de största problemen med att befinna sig i självisolering är känslan av ensamhet som vi alla kan drabbas av. Om man befinner sig i ett förhållande med rätt partner, eller om man har barn i någon relation, kan det kännas mycket bättre. Man behöver ett sätt att kunna umgås med andra människor. En del kanske har husdjur att umgås med, men åter igen, behovet av en annan människa att samverka med och dela åsikter med är något som hjälper människor att hålla sig positiva, optimistiska och glada. De tror att de här dejtingsidorna på nätet hjälper dem att känna att någon bryr sig om dem och detta har också stor betydelse för att få större självaktning.

Det kan underlätta för att bryta isen

Det finns uppenbart vissa fördelar när det kommer till dejting på nätet. Det hjälper så att man känner sig tillfreds med främlingar, vilket helt enkelt inte är möjligt på en dejt i verkliga livet. Dessutom, i dessa tider av påtvingad isolering finns det möjlighet att träffa på rätt person, vilket kanske inte hade varit möjligt under normala omständigheter. Därtill är många människor, både män och kvinnor, otroligt nervösa och obekväma när det kommer till ett första möte med sina blivande partners och kanske till och med tvillingsjälar i en påtaglig miljö. Att dejta på nätet kan bryta den här rädslan och obekväma känslan. Det kan underlätta för att bryta isen. I denna tid när vi känner oss stressade och spända kan dessa plattformar på nätet ha stor betydelse för att hjälpa män och kvinnor och ha det mysigt och komma närmare varandra psykiskt och känslomässigt. När detta väl händer, när de möts i tid, kan det lätt leda till fysiska förbindelser som baserar på ömsesidig kärlek och respekt.

Ett sista ord

Det råder ingen tvekan om att det finns berättigade skäl för det ökande antalet när det kommer till dejting på nätet. Antalet har även vuxit när tillvaron varit som vanligt tack vare de fördelar och vinster som kommer med det. I dagens situation, då det innebär risker och faror att träffa människor både hemma och utomhus, är det ingen tvekan om att de här dejtingsidorna finns här som en stor välsignelse  i förklädnad.

De har underlättat för att uppfylla vissa grundläggande krav som att ha vänner att prata med och sluta ha tråkigt och känna sig ensam. När de trivs med varandra är dessa dejtingsidor på nätet kanske bästa sättet att se framåt och gå vidare och se till att förhållanden utvecklas till en nästa högre nivå. Även om den inte är tillrådligt kan många av dejtingsidorna på nätet under den här perioden av otroligt stor ensamhet och tristess komma väl till pass också för tillfälliga snedsprång. Det kan även underlätta för den som vill utveckla äkta vänskap utan att det behöver leda till några konsekvenser av den vänskapen.

Flirtila.com är en dejtingsida vi vill rekommendera att testa under dessa tider. Med en mycket stor användarbas och kvinnor som vågar att ta första steget, är det en bra sida att hitta lika sinnade personer på.

Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish