Victoria Milan, är det en bra sida?

Är Victoria Milan en bra sida för dig som är sugen på nätdejting? Vi tar en titt.

Victoria Milan Recension

Victoria Milan skapades av Digisec Media Limited. De anses vara en av världens mest populära appar för gifta och otrogna människor. Sidan utlovar en säker och anonym plattform för otrogna människor.

På Victoria Milan behöver du inte vara orolig eftersom verktyget Anonymous Blur används för att dölja ditt ansikte. Du kan hålla allt hemligt samtidigt som du letar efter en träff från vilket land som helst.

Om du tror att din fru eller man är på väg att titta på din skärm så finns det en panikknapp. Det här är en nödknapp som tar dig till en annan vanlig hemsida väldigt snabbt.

För att hålla all information säker och anonym använder Victoria Milan ett system som drivs av följande: 256 bitars kryptering, Amazon webbtjänster, Norton och SSL Trust. Det här är ett system som fastställer att sidan aldrig kommer att visas upp på ditt bankkonto eller kontoutdrag, helt anonymt alltså!

Just nu har Victoria Milan sex miljoner medlemmar världen runt, dessa är gifta, i relationer eller singlar – en stor blandning. Om du är intresserad av att lära dig mer om vad sidan har att erbjuda bör du läsa vidare.

  • En enkel dejtingsida för gifta personer eller otrogenhet
  • Snabb och enkel registrering
  • AnonymousBlur verktyget hjälper skydda dina bilder
  • Panikknapp vid nödsituationer

Registrering på Victoria Milan

Att skapa ett konto på Victoria Milan är ungefär 3 till 5 minuter. Det kräver bara att du har en giltig e-postadress (som kommer vara privat) för verifiering. Därefter kan du skapa ett unikt profilnamn och välja landet där du bor.

Efter detta kan du välja dejtingintressen och vad du tänder på. Ju mer du klickar att du tänder på, desto mer träffar kan bli av.

Hur är det med foton då? Om du vill ha så hög chans som möjligt att lyckas bör du skaffa riktigt snygga foton. Ladda upp fler och fler för att göra din profil snyggare! Oavsett så kommer AnonymousBlur att hjälpa dig vara anonym.

3 Månader
499 kr / månad
 
Gratis att testa
6 Månader
399 kr / månad
Du sparar 20%
Gratis att testa
12 Månader
299 kr / månad
Du sparar 40%
Gratis att testa

Profil på Victoria Milan

Victoria Milan hjälper dig dölja din identitet med AnonymousBlur som vi tidigare nämnde. Detta förklarar varför många konton på VM har suddiga profilbilder.

Du kommer även se mycket dold profilinformation. Det här görs för att hålla alla medlemmar på Victoria Milan säkra och lugna.

En offentlig detalj som kan vara mycket viktig för en otrogen person är någons plats. Du har ett alternativ att välja att se potentiella personer från vilket land du än vill. Samtidigt kommer även personer från dessa länder att kunna hitta dig i sina listor.

Du har även ett platsbaserat sökningsalternativ. Detta är då Victoria Milan visar dig användare som är nära din plats. Använd det här till att planera in snabba träffar.

Medlemmars profiler kan vara rätt detaljerade. Precis därför bör du hålla tempot uppe på den här sidan.

För att göra din profil så intressant som möjligt, följ detta:

Var specifik

Användare gillar att ta en snabbtitt på din profil. Så det är bättre om du är specifik med vad du är ute efter.

Var positiv

Du kommer att bli mer attraktiv när du har en positiv inställning. Tjejer gillar när du skickar positiv energi till dem.

Glöm inget

Du får fler träffar om din profil är helt komplett. Victoria Milan har även gjort det enkelt för dig att bara klicka i alla taggar som passar dig bäst. Sidan garanterar även en ökning i popularitet. Därför ger en komplett profil bättre resultat.

Var ärlig

Om du är positiv kanske du ibland drömmer dig bort lite för mycket. Kom ihåg att användare gillar en ärlig person. Så försök att inte ljuga allt för mycket på din profil på Victoria Milan.

Var romantisk

Kom ihåg att skicka snygga och fina meddelanden till dem du pratar dem. Det här hjälper alltid, det lovar vi.

Kontakta medlemmar

Att kontakta medlemmar på Victoria Milan kan vara begränsat om du har ett gratiskonto. Du kan endast besöka profiler, skicka flörtar och lägga till favoriter. Medans andra medlemmar kan skicka flörtar till dig eller lägga till dig som deras favorit, men du kommer inte att kunna se vilka dessa medlemmar är.

Om du har en komplett profil, är du tillåten att begära information från en medlem som hon eller han har glömt att fylla i på sin profil. Det enda du behöver göra är att använda knappen ”Fråga”. När medlemmen har svarat på din fråga så kommer du att få ett meddelande om detta.

Du får gärna utforska andra länder på Victoria Milan. Varje land ger dig olika användare. Om du vill bli en premium-användare, behöver du se till att din profil alltid är uppdaterad och att dina bilder är nya.

Så här kan man kontakta folk på Victoria Milan:

Meddelanden

Den här funktionen sparar alla meddelanden du får från olika medlemmar. De sorteras in i tre olika mappar: Alla meddelanden, Olästa Meddelanden och Online Medlemmar.

Chatbox

Den här finns till höger på webbsidan. Skicka flörtar snabba meddelanden. Du kan markera någon som din favorit eller skicka dem en Gåva här.

Flörtar

Du kan skicka flörtar till personer du tycker är intressanta. På det här sättet kan du få dem att uppmärksamma dig, vilket kan vara det första steget i en lång relation. Flörta så ofta du kan för att få alla snyggingars uppmärksamhet.

Speciella funktioner

De flesta speciella funktionerna på Victoria Milan finns endast tillgängliga på Premium. Men som en gratis-medlem kommer du fortfarande att kunna dölja din identitet. Du kan även bläddra bland snyggingar nära dig och i andra länder.

victoria milan speciella funktioner

Verktyget AnonymousBlur

Victoria Milan använder ett verktyg som döljer din identitet på bilder du laddar upp. Du har två alternativ när du använder det här verktyget: gör ditt ansikte suddigt eller placera ett klistermärke framför ditt ansikte. Det vanligaste klistermärket är en mask. Ser lite ut som masken från Zorro.

Panikknappen

Det jobbigaste när du är otrogen är risken att bli upptäckt. Så om något händer väldigt plötsligt, har Victoria Milan placerat en Panikknapp i den undre högra sidan av webbplatsen. Klicka på knappen för att snabbt byta till en helt vanlig webbplats, typ Google. När vi testade knappen så togs vi till YouTube.

Gåvor

Victoria Milan ger dig möjligheten att ge virtuella gåvor. Du behöver använda krediter för att kunna skicka gåvor. Men oroa dig inte, Victoria Milan gör det enkelt för dess användare att skaffa dessa krediter. Men frågan är såklart om dessa krediter ger mycket valuta för pengarna, det tyckte inte vi. Så om vi ska vara ärliga måste vi säga att hela systemet kring gåvor verkar ganska meningslöst.

Men det är upp till våra läsare att fatta dessa beslut själva.

Sökningsfunktioner och besökare på Victoria Milan

Sökningsfunktionen är exklusiv för medlemmar nära dig. Det här är nog det snabbaste sättet att hitta någon.

Dina besökare kommer att även kunna hittas i en lista. Du kan även besöka deras profiler och skicka tillbaka en flört eller meddelande om du vill.

Victoria Milans App

Victoria Milans app finns tillgänglig på Apple App Store och Google Play Store. Men det finns även andra ställen du kan skaffa appen på, t.ex. APK Pure.

Webbplatsen har även en mobilvänlig version, och liknar verkligen appen. Så vi undrar faktiskt om det är värt att ens använda appen? Det finns andra dejtingsidor så som Spotgee.com där det inte finns någon app, men deras mobilvänliga sajt gör det så enkelt att hitta en träff så appen kanske inte spelar någon roll.

Precis som med webbplatsversionen, kommer framsidan på Victoria Milan att vara fylld av användare att välja bland. Vissa funktioner verkare ta längre tid att ladda än webbplatsen, men till slut verkarde det som att allt fungerade.

Victoria Milans Priser

3 Månader
499 kr / månad
 
Gratis att testa
6 Månader
399 kr / månad
Du sparar 20%
Gratis att testa
12 Månader
299 kr / månad
Du sparar 40%
Gratis att testa
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish