Recension av Swipe-Affair
4.5

Recension av Swipe-Affair

Snabba Engångsligg i Sverige
Testa Nu
Testa Swipe-affair Nu

Så här långt verkar Swipe-affair väldigt enkel att använda. Och det blir ännu bättre när du inser att de har en blogg också. Den är full av användbara knep. Det är bra att snappa upp tips för hur man träffar andra, men viktigare, hur man får till en lyckad kärleksaffär.

Fördelar

Massor av matchningsmöjligheter

Väl utformad sida

Gratis funktioner

Trygg och säker
Nackdelar

Det kan ta ett tag och tjäna in mynt

Är Swipe-Affair Sveriges bästa sida för snabba engångsligg? Vill du ha en kärleksaffär? Det behöver du vara för blyg för att erkänna, ibland vill vi alla krydda upp tillvaron lite. Tiden är förbi när du var tvungen att smyga omkring för att hitta någon. Det är 2020 och det finns sidor som Swipe-affair. De är ett av de ledande namnen när det kommer till dejting och kärleksaffärer. De kommer med en hel rad fördelar som deras konkurrenter saknar.

Vad är Swipe-Affair?

Även om de är det största namnet i den här leken har Swipe-affair inte funnits särskilt länge. De är relativt nya på dejting-arenan.

De lanserades 2018. Det tänkte att de dejtingsidor för kärleksaffärer som fanns på marknaden  inte lyckades leva upp till vad kunderna ville ha. Två år senare står det klart att de själva lyckats med det.

Hur fungerar Swipe-Affair?

Plattformen är enkel att använda. Det visas möjliga kandidater på sidan. Som namnet antyder sveper du igenom dem. På ett sätt påminner det väldigt mycket om Tinder.

Du kan skriva meddelande till de du är intresserad av. Du behöver dock “mynt” för att göra något på sidan. Tack och lov går dessa att tjäna – mer om detta längre fram.

Om du hittar någon du gillar kan du lägga till dem i din lista med “favoriter”. Därmed sätts ett bokmärke deras konton. Du kan ta kontakt med dem när du vill.

Så här långt verkar Swipe-affair väldigt enkel att använda. Och det blir ännu bättre när du inser att de har en blogg också. Den är full av användbara knep. Det är bra att snappa upp tips för hur man träffar andra, men viktigare, hur man får till en lyckad kärleksaffär.

Registrering på Swipe-affair.com

De flesta dejtingsidor har väldigt långa registrerings-procedurer. Det gäller inte för Swipe-affair. Den blåser snabbt förbi eftersom de bara frågar efter dina kontouppgifter, en profilbild och ett kontoabonnemang. Tyvärr är det obligatoriskt att lägga till en profilbild. Detta brukar inte vara någon stor sak eftersom det hjälper dig att hitta människor.

Så fort du registrerat dig får du ett mail som bekräftar ditt konto. När detta är verifierat är det bara att köra igång.

Användarbas

Om du vill har lite krydda i tillvaron är Swipe-Affair.com rätt plats att vända sig till. De har över en miljon registrerade användare. Det bästa med dem är att de är från hela världen. När man jämför med andra dejtingsidor för kärleksaffärer är detta en stor fördel eftersom de flesta av deras användare enbart kommer från specifika länder.

Om du är man som letar efter en kvinna ska du veta att sidan har många kvinnliga användare. Över hälften av deras användarbas är kvinnor. Om du är kvinna som letar efter en kille att hetta till det med så är deras användarbas lika enorm. Även om mindre än 50% är män innebär det ändå ett stort antal kandidater.

När du tittar igenom sidan kommer du glatt märka att deras användare kommer från olika åldersgrupper. Detta innebär att du utan problem kan träffa människor i din ålder eller äldre.

Integritet

Integritet är viktig när du försöker har en kärleksaffär. Tack och lov kan du känna dig säker på Swipe-affair. För det första kan endast de som är registrerade gå igenom användarprofilerna.

Men glöm inte att Swipe-affair är populär så det är mycket möjligt att det finns någon där som du känner. Det är tacknämligt att du kan dölja din profil från specifika användare. Så de kommer aldrig få veta vad du håller på med.

Naturligtvis kommer du att lägga till bilder till ditt konto. Precis som på många andra dejtingsidor på marknaden tillåter plattformen att du skapar privata album. Du väljer själv vilka som ska kunna se de bilder du lagt till.

På tal om integritet är Swipe-affair sidan framför andra. Sidan är SSL-krypterad. Detta innebär att det du gör där kommer att lämnas ifred. De har heller aldrig blivit hackade, så på det området är det säkert.

Gränssnitt

Deras sida är ganska lättanvänd. Den har ett rent gränssnitt, som vi upptäckte var väldigt smidigt. Utformningen är också snygg. I det stora hela är Swipe-affair:s färgschema behagligt. Samma sak kan inte sägas om vissa av deras konkurrenters sidor.

Även om deras sida är bra finns det en sak vi vill klaga på. De har ingen mobilapp. De allra flesta dejtingsidorna där ute har det, och vi anser att de borde hänga på den trenden.

Det är dock inget jätteproblem. Deras sida är inte bara enkel att använda, den är även väldigt mobilvänlig. Man kan använda exakt samma funktioner som på webbversionen.

Dejtingsidan är känd för att uppdateras regelbundet. Swipe-affair:s team arbetar ständigt med att förbättra plattformen. Om du får problem med sidan är felet antagligen redan fixat.

Du kan använda Swipe-affair på så många som 26 olika språk. Det är utmärkt att språken kommer från ett flertal kontinenter. De är bland annat:

  • Spanska
  • Norska
  • Danska
  • Turkiska
  • Engelska
  • Portugisiska
  • Hindi
  • Afrikaans

Pris på Swipe-affair

Ta en titt på de dejtingsajter som finns på marknaden. Dessvärre kostar de en slant. Du måste köpa poäng för att kunna låsa upp deras funktioner. Detta gäller inte för Swipe-affair eftersom deras tjänster är helt och hållet gratis.

För att använda sidan behöver du som sagt ”mynt”. Du behöver inte köpa dem. Det finns ett antal uppgifter du kan göra. De är ganska enkla, och oftast behöver du bara logga in för att få mynten.

Så fort du gjort uppgifterna är din ”plånbok” fylld till bredden. Du sparar inte bara pengar, uppgifterna låter dig också vara med i en väldigt aktiv upplevelse.

Att få mynt är fantastiskt, men om du vill få saker att hända lite snabbare kan du även fylla din plånbok genom att köpa mynt. Det är också enkelt att betala på sidan. Detta kan du göra med hjälp av de vanligaste e-plånböckerna såväl som med kredit- och betalkort.

Om du funderar på att fylla din plånbok finns det en hel rad med paket att välja mellan. De kommer med olika priser.

Betalningar på Swipe-affair, hur ser de ut?

De flesta tycker inte det känns så kul att göra betalningar till en dejtingsida. Trots allt delar du med dig av känsliga uppgifter på plattformen. Dock behöver du inte oroa dig för detta på Swipe-affair. Dejtingsidan har kryptering på militär nivå. Detta innebär att dina betalningsuppgifter alltid är säkra.

Bara så du vet, det finns också verifierade portaler för kortbetalning. Detta garanterar att dina uppgifter inte samlas in av någon tredje part.

Det är standard att sidor skickar ut kvitton så fort du betalat något. Föga förvånande gör även Swipe-affair.com detta.

Kundtjänst

Någon gång då och då kanske du behöver lite hjälp. Tack och lov kan man kontakta Swipe-affair:s kundtjänst på flera olika sätt. Du kan göra det via deras e-post eller callcenter.

Deras samtalsrepresentanter talar flera olika språk, så det är bara att ringa. När det gäller deras mail-support kan de dröja lite med att svara. De är dock kända för att vara ganska hjälpsamma.

Radera konto på Swipe-affair

Swipe-affair är en fantastisk sida att använda. Förr eller senare kan det dock hända att du vill radera ditt konto. Du har kanske har träffat någon till exempel. Men det är inga bekymmer eftersom detta är ganska lätt.

Innan du raderar ditt konto så överväg om du ska inaktivera det. Om du inaktiverar ditt konto kommer dina uppgifter försvinna från sidan. Ingen kommer kunna hitta dig tills dess du aktiverar det igen. Detta kan göras genom att du loggar in.

Om du vill radera ditt konto går du till inställningar, profil och sedan klickar du på ”radera mitt konto”. Till skillnad från Swipe-affair:s konkurrenter behöver du inte betala något för att ta bort ditt konto från sidan. Det hela går på några sekunder.

När ditt konto är raderat måste du skapa ett nytt om du vill använda dig av deras tjänster på nytt.

Sammanfattning

Swipe-affair är ett ledande namn när det kommer till kärleksaffärer. Även om de bara funnits i två år har de snabbt blivit den virtuella plats dit alla går för en affär. Detta är knappast förvånande med tanke på att de har ett sådant enormt antal användare. Vad sägs om över en miljon? Det bästa med dem är att de är en global plattform så att du kan träffa människor från hela världen. Körsbäret på tårtan är att det är helt gratis.

Vi anser att Swipe-affair överträffar sina konkurrenter. Så kommer du överväga att använda dig av deras tjänster?


Swipe Affair
Väl utformad sida
Swipe-affair gör det roligt och sexigt att träffa nya människor.
Testa Nu
Testa Swipe-affair Nu
4.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
5.0
Kvalitet på profiler
5.0
App
4.5 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish