Elitsinglar Recension
3.5

Elitsinglar Recension

Elitsinglar är en dejtingsida för seriösa svenska singlar.
Testa Nu
Testa Elitsinglar Nu

Elitsinglar är en dejtingsida för seriösa svenska singlar.

Fördelar
Bra matchningsfunktioner Erbjuder valfrihet Bra säkerhetsfunktioner
Nackdelar
Dyrt Tidskrävande registreringsprocess Endast för seriösa användare

Elitsinglar är inte lika känd som några av de andra veteranerna bland dejtingsajter. Ändå kan den betraktas som en stigande stjärna och håller verkligen på att blir poppis bland dejtingsugna. Så, hur bra går det för den här webbplatsen? Har den vad som krävs för att lyckas? Låt oss ta en titt under motorhuven…

Hur kan du använda plattformen Elitsinglar?

För närvarande finns det två sätt att använda plattformen på. Den första är webbplatsen. Detta är det mer omfattande alternativet och kräver att du matar in mer information. På grund av detta kommer du förmodligen att ha en högre chans att lyckas med webbplatsen.

Det finns också en app men den verkar inte vara riktigt lika funktionsrik. Dessutom finns det också ett stort antal buggar med appen, speciellt om du försöker registrera dig för din profil med bara det alternativet. Som ett resultat föredrar de flesta att använda webbplatsen och bara förlita sig på appen ibland.

Som du kan föreställa dig är det knappast idealiskt i dagens mobilvänliga värld. Således, är det en negativ punkt mot Elitsinglar och något som de bör arbeta på att fixa ganska snabbt.

För vem fungerar Elitsinglar?

Elitsinglar riktar sig till en ganska specifik publik. Webbplatsen är till stor del inriktad på individer som letar efter långsiktiga relationer med det enda syftet att gifta sig. På detta sätt skiljer de sig från de flesta moderna dejtingappar.

Samtidigt betyder det att webbplatsen kan vara ganska restriktiv. Om du letar efter ett avslappnat hookup eller för vänskap, vill du inte använda den här webbplatsen. Registreringsprocessen kan vara ganska omfattande. Därför är det inte värt besväret att gå igenom alla dessa steg bara för att hitta människor fokuserade på seriösa relationer.

Hur går registreringsprocessen till?

Som nämnts finns det vissa skillnader i registreringsprocessen mellan appen och webbplatsen. Om du går igenom appen behöver du bara koppla in din e-post och ett lösenord. Således är denna tjänst inte så specialiserad.

Men om du väljer webbplatsen istället finns det ett frågeformulär efter att du har skrivit in din e-postadress. Så, vad består detta frågeformulär av och vad ska det åstadkomma?

Frågeformuläret är tänkt att avslöja olika delar av din personlighet. Till att börja med kommer du att bli ombedd att betygsätta olika saker beroende på hur viktiga de är för dig. Du kommer då att förväntas betygsätta dig själv baserat på ett antal faktorer. Det kommer också att finnas olika situationsbaserade frågor för att få ytterligare insikt i dina personlighetsdrag.

Hur hittar du dina matchningar?

Tja, om du är trött efter allt det där profilskapandet, då kan du vara glad att höra att en del av arbetet har gjorts åt dig. Webbplatsen kommer att skicka dig matchningar baserat på hur kompatibel du är med andra medlemmar. Ju högre kompatibilitet, desto bättre är dina chanser att matchas upp. Du kan förvänta dig att skickas mellan sju och tio matchningar varje dag. Naturligtvis beror det exakta numret på hur många personer som har anmält sig till tjänsten i ditt område.

Det finns ett annat alternativ för dig här, dock. Detta är känt som jokermatchningar. Med dessa profiler finns det inte lika hög kompatibilitet. Men fördelen är att du har lite mer frihet på webbplatsen. Även om någon inte matchar med dig helt, är det fortfarande trevligt att veta att de kan ta kontakt med dig. Det är där elitsinglar ligger ett steg före en del av sin konkurrens. Det passar också för folk som är vanare vid modernare dejtingtaktiker online.

Men om du nobbar en jokermatchning, är det allt. Du får inte möjlighet att någonsin se deras profil igen. Så, om du gör ett misstag, är det verkligen ett dyrt ett. Därför måste du vara försiktig när du använder den här funktionen.

Vad kostar det att använda Elitsinglar?

Tekniskt sett är det gratis för dig att registrera dig på denna webbplats. Du kan även göra klart din profil och visa några av dina matchningar utan att behöva göra någon betalning. Detsamma gäller för att gå igenom jokermatchningar. Ändå finns det fortfarande många begränsningar.

Du kan till exempel inte se vissa bilder förrän du har uppgraderat till en prenumeration. Dessutom, även om du matchar med någon, kan du inte skicka meddelande till dem. Det enda sättet att interagera med dem skulle vara att betala för webbplatsen.

Så, hur mycket kostar det? Tja, det finns olika paket, beroende på hur länge du vill stanna kvar på webbplatsen. Paketet för en månad är ganska dyrt. Det blir lite billigare för 3 månader, 6 månader och 12 månader.

Trots detta är denna tjänst verkligen inte billig. Därför måste du vara villig att göra en investering om du vill använda den. Eftersom det inte finns någon garanti för framgång måste du också väga webbplatsens värde också.

Sammanfattning

Detta avslutar denna recension av Elitsinglar. Det är uppenbart att det finns många fördelar med denna webbplats. Samtidigt kanske den inte är för alla. För att verkligen njuta av den här webbplatsen måste du aktivt leta efter ett förhållande. Dessutom måste du vara villig att betala för att hitta det. Det finns också det faktum att appen behöver ett par seriösa förbättringar, särskilt för en yngre publik. Så länge du kan se förbi dessa brister, kan dock Elitsinglar vara ett alternativ för dig.


Elitsinglar
Bra säkerhetsfunktioner
Endast för seriösa användare.
Testa Nu
Testa Elitsinglar Nu
4.0
Registrering
4.0
Enkelt att träffa någon
3.0
Kvalitet på profiler
3.0
App
3.5 Betyg
Bäst i test
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
Recensioner på Dejtingsidor
4.5 rating
Det spelar ingen roll om du letar efter en avslappnad hook up eller ett seriöst förhållande i Sverige, det är en svår väg framåt. Därför kanske du undrar om Traffa-tjejers webbplats kan göra dina ansträngningar lite enklare för dig. Ja, låt oss ta reda på det!
5.0 rating
Letar du efter lite kul och spänning i ditt liv? Då kan en mystisk affär vara precis det du behöver!
5.0 rating
Letar du efter lite kul utan att behöva binda dig, men är du fortfarande inte säker på vart du ska gå? Ja,  då kan Discreet-Meets vara precis platsen för dig!
5.0 rating
Är Kinky18 en bra sida för fetischer?
5.0 rating
Adultfinderx.com - Hitta en het dejt idag!
Recent Comments
    en_GBEnglish